Ture og billetter

Skjult Venedig Walking Tour leveret af Venetoinside

Skjult Venedig Walking Tour

Skjult Venedig Walking Tour
3.5
Book på forhånd
fra
190,54 kr.
pr. voksen
Book nu, og betal senere: Reservér din plads gratis med fleksibel booking.
Er du ikke sikker? Du kan afbestille denne booking op til 24 timer i forvejen og få fuld refusion.
Om
En afslappende eftermiddagsture med en ekspertvejledning til at opdage nogle usædvanlige områder i Venedig, der ligger uden for den slagne vej. Nyd en fascinerende spadseretur fra Markuspladsen til Rialtobroen og fordyb dig i den traditionelle hverdagskamp i Venedig!
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 1 t. 30 min
  • Mobilbilletter accepteres
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Tilgængelige sprog
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Det kan du forvente
  • Dette er en ekstraordinær rundvisning i 'Minor Venedig' for at opleve en mere ægte side af byen ... Takket være sin usædvanlige rejseplan, vil du kunne udforske nogle af byens smukkeste seværdigheder, som normalt ikke er inkluderet i den regelmæssige ture i Venedig. Du vil vandre gennem Venedigs historiske hjerte i form af en erfaren guide, som vil give dig nøgleinformation og nysgerrige anekdoter om byens lange historie. Du får chancen for at se udsmykningen af ​​berømte arkitektoniske mesterværker som La Fenice Opera House og Rialto Bridge. Starter turen til Markuspladsen, der går til La Fenice - det store operahus i Venedig, desværre berygtet for at blive ødelagt af ild - for at lade dig beundre det klassiske udseende; Rejseplanen fortsætter derefter til Palazzo Contarini del Bovolo, et godt eksempel på gotisk arkitektur. Dette elegante palads er berømt for den oprindelige udvendige trappe ... Denne bygning er ikke let at finde, og det er en af ​​de mest værdsatte seværdigheder i vores tur! Den guidede tur slutter ved Rialtobroen, et fremragende eksempel på venetiansk teknik, der daterer sig tilbage til det 16. århundrede. Gå ikke glip af muligheden for at komme i kontakt med Venedigs sjæl! Book nu denne fascinerende tur og nyd nogle af de mindre kendte områder i Venedig!
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 1 t. 30 min
  • Mobilbilletter accepteres
  • Øjeblikkelig bekræftelse
Tilgængelige sprog
Tysk, Engelsk, Italiensk, Fransk, Spansk
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Det kan du forvente
  • Dette er en ekstraordinær rundvisning i 'Minor Venedig' for at opleve en mere ægte side af byen ... Takket være sin usædvanlige rejseplan, vil du kunne udforske nogle af byens smukkeste seværdigheder, som normalt ikke er inkluderet i den regelmæssige ture i Venedig. Du vil vandre gennem Venedigs historiske hjerte i form af en erfaren guide, som vil give dig nøgleinformation og nysgerrige anekdoter om byens lange historie. Du får chancen for at se udsmykningen af ​​berømte arkitektoniske mesterværker som La Fenice Opera House og Rialto Bridge. Starter turen til Markuspladsen, der går til La Fenice - det store operahus i Venedig, desværre berygtet for at blive ødelagt af ild - for at lade dig beundre det klassiske udseende; Rejseplanen fortsætter derefter til Palazzo Contarini del Bovolo, et godt eksempel på gotisk arkitektur. Dette elegante palads er berømt for den oprindelige udvendige trappe ... Denne bygning er ikke let at finde, og det er en af ​​de mest værdsatte seværdigheder i vores tur! Den guidede tur slutter ved Rialtobroen, et fremragende eksempel på venetiansk teknik, der daterer sig tilbage til det 16. århundrede. Gå ikke glip af muligheden for at komme i kontakt med Venedigs sjæl! Book nu denne fascinerende tur og nyd nogle af de mindre kendte områder i Venedig!
Brug for hjælp til at booke?
Ring til nummeret nedenfor, og brug produktkoden: 13102P13
Ring på +45 78768456
Vigtige oplysninger
Inkluderet
  • Guidet vandretur
Ikke inkluderet
  • Gratuities
  • Hotel afhentning og drop-off
Varighed
1 time(r) 30 min.
Oplysninger om afrejse
  • Calle larga de l'Ascension, 30124 Venezia VE, Italy Calle Larga Ascensione, foran Markus Posthus placeret bag Correr Museum (NEJ Baglioni Hotel Luna)
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Venligst ankomme til mødestedet mindst 10 minutter før rejsetidspunktet.
  • Ved afgangsstedet vil du møde en repræsentant, som vil kontrollere dine kuponer og give dig information til at gøre turen.
  • I vinterperioden (fra 1. november til 31. marts) er turen tosprogede, så der gives forklaringer på to sprog, hvis publikumsprøvetiden er blandet.
  • I sommeren (fra 1. april til 31. oktober) på engelsk er turen altid ensartet. På spansk, fransk og tysk kan turen være BILINGUAL, fordi forklaringer vil blive udleveret på to sprog, hvis publikumsprøvetiden blandes.
  • Ingen kredit eller refusion vil blive givet i tilfælde af et no show (hvis du ikke kommer op på mødestedet på det tidspunkt, der er angivet på din kupon)
  • Dette er en kollektiv tur, hvilket betyder at der kan være andre deltagere, der går på turen med dig.
  • Bemærk venligst, at på grund af Venedigs særlige morfologiske struktur og de logistiske problemer, der følger af det, kan vi ikke garantere, at hele turen er tilgængelig for personer med begrænset mobilitet. Det betyder, at personer med gangbesvær og kørestolsbrugere ikke kunne få adgang til nogle dele af rejseplanen.
  • Fra 1. november til 31. marts: Tosproget Tour (forklaringer under vandreturen leveres på to sprog, hvis publikumens beviser er blandet). Engelsk: hver dag Spansk: onsdag, lørdag, søndag; Fransk: tirsdag, torsdag, lørdag Tysk: mandag, fredag
  • Fra 1. april til 31. oktober: engelsk: hver dag; Tosprogede tur: spansk: tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag, søndag; Fransk: hver dag; Tysk: mandag, fredag
  • Ikke kørestolsegnet
  • Anbefales ikke til rejsende med rygproblemer
  • Ingen hjerteproblemer eller andre alvorlige sygdomme
  • De fleste rejsende kan deltage
  • Maks. 999 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Inkluderet
  • Guidet vandretur
Ikke inkluderet
  • Gratuities
  • Hotel afhentning og drop-off
Oplysninger om afrejse
  • Calle larga de l'Ascension, 30124 Venezia VE, Italy Calle Larga Ascensione, foran Markus Posthus placeret bag Correr Museum (NEJ Baglioni Hotel Luna)
Varighed
1 time(r) 30 min.
Oplysninger om returrejse
  • Slutter ved afgangsstedet
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Venligst ankomme til mødestedet mindst 10 minutter før rejsetidspunktet.
  • Ved afgangsstedet vil du møde en repræsentant, som vil kontrollere dine kuponer og give dig information til at gøre turen.
  • I vinterperioden (fra 1. november til 31. marts) er turen tosprogede, så der gives forklaringer på to sprog, hvis publikumsprøvetiden er blandet.
  • I sommeren (fra 1. april til 31. oktober) på engelsk er turen altid ensartet. På spansk, fransk og tysk kan turen være BILINGUAL, fordi forklaringer vil blive udleveret på to sprog, hvis publikumsprøvetiden blandes.
  • Ingen kredit eller refusion vil blive givet i tilfælde af et no show (hvis du ikke kommer op på mødestedet på det tidspunkt, der er angivet på din kupon)
  • Dette er en kollektiv tur, hvilket betyder at der kan være andre deltagere, der går på turen med dig.
  • Bemærk venligst, at på grund af Venedigs særlige morfologiske struktur og de logistiske problemer, der følger af det, kan vi ikke garantere, at hele turen er tilgængelig for personer med begrænset mobilitet. Det betyder, at personer med gangbesvær og kørestolsbrugere ikke kunne få adgang til nogle dele af rejseplanen.
  • Fra 1. november til 31. marts: Tosproget Tour (forklaringer under vandreturen leveres på to sprog, hvis publikumens beviser er blandet). Engelsk: hver dag Spansk: onsdag, lørdag, søndag; Fransk: tirsdag, torsdag, lørdag Tysk: mandag, fredag
  • Fra 1. april til 31. oktober: engelsk: hver dag; Tosprogede tur: spansk: tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag, søndag; Fransk: hver dag; Tysk: mandag, fredag
  • Ikke kørestolsegnet
  • Anbefales ikke til rejsende med rygproblemer
  • Ingen hjerteproblemer eller andre alvorlige sygdomme
  • De fleste rejsende kan deltage
  • Maks. 999 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet

3.5
9 anmeldelser
Fremragende
4
Meget godt
1
Gennemsnitligt
1
Dårlig
2
Frygtelig
1

Ed1304
Castel Frentano, Italien50 bidrag
A fun way to discover some of the history of Venice
We really enjoyed this tour. Enrico was knowledgeable and entertaining. ( and his English was excellent. ) it was really enjoyable wandering around the quieter parts of Venice and discovering so many interesting facts and a great deal of trivia about the history of the city. A great way to spend our first morning in this beautiful city. Really excellent value for money. If you try it I’m sure you would enjoy it.
Skrevet d. 29. september 2021
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Gene
Raunds, UK1 bidrag
Great tour!
aug. 2020 • Par
Fantastic, knowledgable and friendly tour guide. Spoke perfect English and showed us small details of Venice that we’d otherwise have missed!
Skrevet d. 23. august 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Steve F
Reading, UK175 bidrag
Quite good but a tad disappointing
sep. 2019
The disappointment came from two things: the guide was a bit dull and we thought the tour included the opportunity to climb the Scala Contarini which it didn't - although the tour passed the tower. We left the tour at that point and bought our tickets for the Scala, which was well worth it.
Skrevet d. 26. september 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dear Stevewfoster, we are sorry you were not completely satisfied with this experience. The tour you booked includes a walk in the most suggestive areas of Venice but, as indicated on our product page, it doesn't include any entry ticket to the monuments. They are visited from the outside only. We're sorry for the misunderstanding: we will treasure your review and make sure to give more focus to this important information. About the explanations provided during the tour, we assure you that all our guides are experienced and in possession of a license: clearly each one of them has got their own way of speaking and probably this particular guide didn't meet your taste. Thank you for your feedback, it's very important for us and we will definitely report it to the guide who was in charge that day. Best regards, Michela, Venetoinside.com
Skrevet d. 17. marts 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

cory m
Minneapolis, MN8 bidrag
Nothing special, and not even close to being 1.5 hours long
aug. 2019
The tour started 15 minutes late due to people showing up exactly when the tour was supposed to be leaving. So we had to deal when them getting headsets, and of course one of the headsets didn't work. So, instead of leaving at 3:45 pm we left at 4 pm. No biggie, we're on holiday and I didn't have anything else planned for the day.

The tour consisted of the standard highlights of Venice. A regular tour would have had a similar itinerary. There were no off-beat sights as advertised.

I was disappointed in what we were shown, and even more disappointed when we came back before 5pm. So the tour ended up being less than an hour in length.

This is a generic large-group walking tour that is 1 hour in duration.
Skrevet d. 13. august 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dear corym576, we are sorry about what happened. Unfortunately during the hight season, Venice is densely populated by tourists so it may happen that our most requested tours start a little late for organizational reasons necessary to check the vouchers. As far as the itinerary of the guided tour, we are sorry that you didn't find it adequate however, in the page of our website relating to the tour in question, the points and places that you will visit during the tour are clearly indicated. The duration of the tour indicated on the description page is indicative but, if the tour lasted less than 1 hour and 15 minutes so as you wrote, we kindly ask you to send us an email to info@insidecom.it with the details of your reservation and the problems you found during the visit. Our Customer Care will investigate what happened and will reply you as soon as possible. Thank you for your review, your feedbacks are very important for us! Kind Regards, Michela Morosini venetoinside.com
Skrevet d. 30. september 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

stanleyjazz
Saint-Remy-de-Provence, Frankrig22 bidrag
Bof !
apr. 2019 • Par
La guide était pro mais les endroits visités n'ont pas grand chose de caché. Nous les avions tous traversés la veille. Sans intérêt si vous êtes autonomes, car de plus le rythme vous est imposé alors qu'il est si bon de musarder...
Skrevet d. 30. april 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dear Michel M, we are sorry you were not completely satisfied with the tour. Our 'Secret Venice Walking tour' is usually appreciated because it combines great classics to new areas outside of the normal tourist routes of visit, thus making the experience very interesting. As regards the 'rhythm' of the tour, the duration of the stops has been agreed with our guides following their precious indications. The tour you have booked is shared so, necessarily, it must have a well-defined timing. For those who prefer to have personalized itinerary and stops, are available other tour as 'Your own Venice': clearly, it's a private tour and it costs much more than the tour you booked. We always offer different types of tours, just to meet the needs of all. Thanks anyway for expressing your opinion, for us it's very important! Kind Regards, Alessandra Penzo venetoinside.com
Skrevet d. 6. september 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Kholibri
Bordeaux, Frankrig20 bidrag
Bof bof
Si le groupe de 6 personnes que nous etions permettait de prendre de temps,le tour en lui même nous à laissé sur notre faim de savoir.
La guide etait tres bien mais le contenu etait lui tres pauvre. Dire du Teatro de la Fenice que ce n est une copie sans intérêt,ca donne pas envie aux autres personnes de voyager.
On sait où habite Elton John whoua super et alors? J aurais préféré apprendre plus sur l histoire de la ville que sur les ragots
Skrevet d. 15. september 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dear Kholibri, we are sorry that the tour didi not meet your expectations. Actually this tour is dedicated to the unusual Venice and therefore the guide pays more attention to curiosities and anecdotes instead of history and art. Next time, we suggest you to book a classic walking tour or a visit to the main attractions, such as St. Mark's Basilica or the Doge's Palace, that are more focused on history and art. Best regards, Elisa Franzoi venetoinside.com
Skrevet d. 12. oktober 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Duane F
10 bidrag
Hidden Venice Tour
jul. 2018 • Par
We took this late afternoon tour and found our guide to be very engaging, knowledgeable and informative. It was an easy walk and the history of the area was presented to us. The tour ended with a gondola ride that lasted about 30 minutes or so. Over all a good experience and a good value. I would highly recommend.
Skrevet d. 13. august 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Lydie B
1 bidrag
Instructive
maj 2018 • Par
A faire au début du séjour afin de mieux comprendre la configuration de Venise qui est un labyrinthe. Les informations de notre guide étaient pertinentes.
Skrevet d. 10. maj 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Samantha F
Bristol, UK5 bidrag
La venise cachée
Génial de découvrir une ville avec un guide passionné. Tant d'histoires, je recommende cette excursion.
Skrevet d. 6. april 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Ofte stillede spørgsmål om Skjult Venedig Walking Tour


Priser for Skjult Venedig Walking Tour fra 189,37 kr.. Opdag og book Skjult Venedig Walking Tour på Tripadvisor

Skjult Venedig Walking Tour udbydes af Venetoinside. Læs anmeldelser, opdag flere oplevelser, eller kontakt Venetoinside på Tripadvisor. Opdag og book Skjult Venedig Walking Tour på TripAdvisor

I gennemsnit vil denne oplevelse tage ca. 1 time(r) 30 min.. Opdag og book Skjult Venedig Walking Tour på Tripadvisor