Ture og billetter
Overfør fra Malpensa Lufthavn til Milano centrum
4

Overfør fra Malpensa Lufthavn til Milano centrum

Af Terravision
Om
Praktisk og bekvem og hurtig bus overførsel mellem Malpensa Lufthavn og Milano centrum. Ved at købe din billet online kan du drage fordel af følgende fordele: - Nul reservation gebyrer - gratis bagage -air conditioning og wifi om bord -transfer direkte uden mellemliggende stop
fra
84,12 kr.
pr. voksen
Garanti for laveste prisBook nu og betal senereGratis afbestilling

Fra 0-99, maks. 50 pr. gruppe
Varighed: 50 minut(ter)
Starttidspunkt: Tjek tilgængelighed


  • Køretøj med aircondition


Startsted:
  • Milan (Malpensa Aeroporto Terminal 1), 21010 Ferno, VA, Italy
    TERMINAL 1: Stop foran ankomstområdet: Afslut nr. 3, stop nr. 3 (T1) TERMINAL 2: Stop foran ankomstområdet, Stop nr. 7 (T2)
Slutsted:
  • Via Giovanni Battista Sammartini, Milano MI, Italy
    Central Milano stopper i Via Giovanni Battista Sammartini, i hjørnet af Piazza IV Novembre

  • Ikke kørestolsegnet
  • Tilgængelig for klapvogne
  • Servicedyr tilladt
  • I nærheden af offentlig transport
  • Spædbørn skal sidde på skødet
Hvis du har spørgsmål vedrørende tilgængelighed, vil vi meget gerne hjælpe. Du skal bare ringe til nummeret nedenfor og bruge produktkoden: 136642P6

  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • De fleste rejsende kan deltage
  • Maks. 50 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet

  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.

Hvilke seværdigheder besøger jeg med Overfør fra Malpensa Lufthavn til Milano centrum?
Hvad koster Overfør fra Malpensa Lufthavn til Milano centrum?
Priser for Overfør fra Malpensa Lufthavn til Milano centrum fra 82,34 kr.. Opdag og book Overfør fra Malpensa Lufthavn til Milano centrum på Tripadvisor
Hvilken virksomhed udbyder Overfør fra Malpensa Lufthavn til Milano centrum?
Overfør fra Malpensa Lufthavn til Milano centrum udbydes af Terravision. Læs anmeldelser, opdag flere oplevelser, eller kontakt Terravision på Tripadvisor. Opdag og book Overfør fra Malpensa Lufthavn til Milano centrum på TripAdvisor
Hvor meget tid bør jeg afsætte til Overfør fra Malpensa Lufthavn til Milano centrum?
I gennemsnit vil denne oplevelse tage ca. 50 minut(ter). Opdag og book Overfør fra Malpensa Lufthavn til Milano centrum på Tripadvisor

Hvis du har spørgsmål til denne rundtur eller har brug for hjælp til at foretage din booking, vil vi meget gerne hjælpe. Du skal bare ringe til nummeret nedenfor og bruge produktkoden: 136642P6

Reservér plads
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.

Lignende oplevelser

Om arrangøren
Det er ikke kun vores mening – her er, hvad folk har at sige om denne arrangør:
  • Terravision
    3.447
    Rom, Lazio, Italien
    Medlem siden oktober 2011
  • C2089DBannetter
    0 bidrag
    5,0 ud af 5 bobler
    Prisbilligt, nemt og til tiden.
    Jeg kan varmt anbefale kørsel med Terravision. Nem og overskuelig hjemmeside. Man ved hvilken bås bussen afgår fra og der er altid et venligt og hjælpsomt personale til stede.
    Skrevet d. 18. august 2019
  • Nafrb
    0 bidrag
    1,0 ud af 5 bobler
    Gør det ikke!!
    Vi havde købt billetter hjemme fra. Da vi kommer der til er der en lang kø! Vi forhører os hos selvskabet efter vi har ventet 15min over den tid vores bus skulle have været der. Vi får af vide at den kommer om 30min. Vi venter og der kommer en bus, sætter folk af og kører igen, Tom der fra! Vi henvender os igen og får samme svar. Kommer om 30min. Samme nr gentager sig en gang til! Bussen ankommer og sætter folk af, kører igen tom. Der røg vores tålmodighed! Jeg spurgte om vi kunne få pengene retur. Det skulle vi søge om online! Lur mig, om vi nogle sinde ser de penge igen!
    Skrevet d. 12. august 2016
  • Beciz
    0 bidrag
    1,0 ud af 5 bobler
    Alt for dårligt og dyrt
    Chaufføren var uhøflig, skældte ud og nægtede at snakke noget andet en Italiensk. Han ville ikke forklare hvornår han kørte, hvor eller hvornår vi kunne købe billetter. Meget dårlig service. Herudover står der på bussen at billetten koster FRA 4 euro. Hvilket viste sig at betyde 6 euro - til sammenligning tager deres konkurrent imellem 3.90-4.90 euro.
    Skrevet d. 20. juli 2016
  • Ole_Soltoft
    0 bidrag
    1,0 ud af 5 bobler
    Ualmindelig ringe
    Meget lang ventetid - brugte 1½ times til at vente. Personalet er nærmest uforskammet og den bus vi kørte med i en misarabel stand. Kan absolut ikke anbefales.
    Skrevet d. 4. maj 2016
  • Christian J
    0 bidrag
    1,0 ud af 5 bobler
    Under al kritik
    Har brugt Terravision flere gange fra Fiumcino, men januar 2016 blev sidste gang, med en ventetid på 1 1/2 time både ud og hjem. Samtidig med fuldstændig urimelig behandling, og øvrige gæsters hensynsløse opførsel, så vælger jeg fremover anden transportform. Desværre skal man som minimum uddele en stjerne, men de fortjener den ikke.
    Skrevet d. 19. februar 2016
Se alle 3,447 anmeldelser
Disse anmeldelser er udtryk for subjektive holdninger skrevet af Tripadvisor-medlemmer og ikke af Tripadvisor LLC. Tripadvisor udfører kontroller af anmeldelser som et led i vores brancheførende standarder for tillid og sikkerhed. Læs vores gennemsigtighedsrapport for at få nærmere information.

Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Tripadvisors tilgang til anmeldelser
Alle Tripadvisor-anmeldelser går igennem et automatisk sporingssystem, før de bliver offentliggjort, for at indsamle oplysninger med henblik på at besvare følgende spørgsmål: hvordan, hvad, hvor og hvornår. Hvis systemet registrerer noget, der potentielt er i modstrid med vores retningslinjer for fællesskabet, offentliggøres anmeldelsen ikke.
Når systemet registrerer et problem, kan en anmeldelse automatisk afvises, sendes til validering hos anmelderen eller manuelt gennemgås af vores team af indholdsspecialister, der arbejder døgnet rundt for at opretholde kvaliteten af anmeldelserne på vores website.
Vores team kontrollerer alle anmeldelser på vores website, som vores fællesskab mener ikke opfylder vores retningslinjer for fællesskabet.
Få mere at vide om vores anmeldelsespolitik.
4.0
4,0 ud af 5 bobler35 anmeldelser
Fremragende
20
Meget godt
4
Gennemsnitligt
2
Dårlig
1
Frygtelig
8

enrico g
1 bidrag
3,0 ud af 5 bobler
jul. 2023 • Par
Navetta che partiva da Malpensa alle 5:40 del 14 luglio 2023. Per 10 minuti, dalle 5:50 alle 6:00, l'autista ha parlato al cellulare, mentre guidava, tenendo l'apparecchio all'orecchio, non in vivavoce, nel pieno traffico. Inaccettabile per un servizio pubblico.
Skrevet d. 21. juli 2023
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Buongiorno! Grazie per aver dedicato del tempo a raccontarci la sua esperienza. Riporteremo la segnalazione al dipartimento competente per ulteriori verifiche. Le assicuriamo che Terravision non tollera comportamenti non professionali e non esita a prendere provvedimenti laddove il comportamento di un dipendente vada contro la policy dell'azienda. Grazie ancora per il suo feedback. Lavoriamo costantemente per offrire servizi sempre migliori e per questo il contributo dei nostri passeggeri è sempre utile e molto apprezzato. Speriamo di avere occasione in futuro di rivederla a bordo dei nostri servizi! Cordiali saluti, Terravision Team
Skrevet d. 24. juli 2023
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.

Karleen H
Shoalhaven Heads, Australien11 bidrag
4,0 ud af 5 bobler
jul. 2023 • Venner
There were 4 of us travelling. The taxi is 110 euro. What a rip-off. We caught the train for 13 euro each. It was very easy, even with all our luggage.
Skrevet d. 17. juli 2023
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

chunlangchen
San Diego, Californien1 bidrag
1,0 ud af 5 bobler
I wish I had read all these bad reviews before I booked. They made it sound like the tickets are limited. It’s not. Very easy to just get the ticket outside airport.

What pissed me off was, I pre-paid for a ticket. The ticket was good for the rest of the day. Well, I was delayed for more than one day and the driver just gave me a “you stupid” look and basically told me I need to buy another ticket.

I did buy another ticket with one of the other bus companies out there (there are total 3-4). Don’t waste your time with this bus company. No integrity and terrible service.
Skrevet d. 14. juli 2023
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Giuseppe B
Adelaide, Australien2 bidrag
5,0 ud af 5 bobler
jun. 2023 • Par
Bus transfer was on time. Luggage was no problem and had smooth ride to Milan. I would recommend this type of transfer because it is inexpensive.
Skrevet d. 11. juni 2023
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

xpjump
Millbrae, Californien48 bidrag
5,0 ud af 5 bobler
maj 2023 • Par
The bus stop is right next to central Station in Milan. We booked the tickets online but actually you can purchase tickets right at the bus stop and there's no time required.

Staff at the bus stop are friendly to answer your questions, Driver is safe driving and on time. our travel from Milan Central Station to Malpensa Airport was 45 minutes. Reasonable price, reliable. I highly recommend this company.
Skrevet d. 18. maj 2023
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hello, Thank you very much for sharing your positive feedback. We love hearing from our customers! It’s our pleasure to provide the best possible service to our passengers, and we’re glad that this commitment was reflected in your journey. We look forward to the next time we’re able to welcome you on board of our services again. Have a wonderful day! Terravision Team
Skrevet d. 23. maj 2023
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.

Francesca
6 bidrag
5,0 ud af 5 bobler
dec. 2022
Booked via Ryanair and then worried that we would miss our flight after reading a few negative reviews.

There was no need to worry as our experience was very positive and yours will most likely be the same!

The coach was on time, we handed in our voucher, loaded our luggage and climbed on board. We had a pleasant drive to the airport and arrived in plenty of time for a smooth check in and final pizza before our flight.

The Terravision stand for Malpensa is just behind the station - we followed google maps and walked the long way round before realising that we could have just walked through the station.
Skrevet d. 7. januar 2023
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Laisvis
2 bidrag
1,0 ud af 5 bobler
nov. 2022
Not helpful. Our plane landed late, so I went out of airport and I asked guy who was "checking tickets" near the bus to wait a few min in case our luggage will be late, but he said he don't care, and it's not his problem.
In the end everything was fine, our luggage came fast, and we managed to get on the bus. Also, a guy checking tickets was more interested in smoking cigarettes than helping old woman's with bags. Imagine old ladies trying to get huge bags into bus bag storage, which is on the lower level of the bus alone.
Skrevet d. 29. november 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Naysa20
17 bidrag
5,0 ud af 5 bobler
The Bus was in the exact place. We found easy direction because inside the airport you can see signs to get it. The bus was confortable.
Skrevet d. 11. november 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Samuela Zurlo
Italien25 bidrag
2,0 ud af 5 bobler
sep. 2022 • Venner
Viaggio buono con l’autista ma il ragazzo dei biglietti ci ha provato più volte a fregare a me e ai miei amici , nonostante cercassimo di spiegare la situazione con educazione , inoltre era scortese e maleducato ! Il viaggio era da Milano Malpensa alla stazione centrale di Milano !!!
Skrevet d. 16. september 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

1,0 ud af 5 bobler
sep. 2022 • Par
I booked a transfer from Malpensa airport to navigli and booked the pick up for 3p which was confirm on my booking docs. My flight was scheduled in at 2:05 the driver arrived at 2pm and left we were at the terminal after getting through immigration and collecting our bags by 2:50pm but he left because he waited 45 mins and was released. I’m not sure what service turns up an hour earlier than booked time and then says we only wait 45mins . They did however refund our money
Skrevet d. 11. september 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Dear Customer, we are really sorry for your negative experience but we are afraid that the service you booked was opertated by another company and not by Terravision: we do not offer transfers to Navigli (we operate the Airport-Milan Central Station route) and we do not offer door to door services: our customers have to go on the fixed bus stops and are not picked up by the drivers. Moreover, if the flight is delayed or if the customer misses the booked bus it is possible to take another one (the tickets are valid for all departures during the day, the buses depart approx. every 30 minutes). Could you please double check the name of the company you have booked your transfer with? The great experience of our clients is our priority and we would like to clarify this issue. Thank you. Kind Regards, Terravision Team
Skrevet d. 12. september 2022
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.

Viser resultaterne 1-10 af 35

Overfør fra Malpensa Lufthavn til Milano centrum leveret af Terravision

Alle hoteller i MilanoTilbud på hoteller i MilanoBillig rejse til Milano
Alle aktiviteter i Milano
RestauranterFlyrejserRejsehistorierKrydstogterUdlejningsbiler