Ture og billetter
BEDST SÆLGENDE

Pompeji, Amalfikysten og Positano guidet dagstur fra Rom

Af City Wonders
fra
1.059,53 kr.
pr. voksen
fra
1.059,53 kr.
pr. voksen

Garanti for laveste prisBook nu og betal senereGratis afbestilling

Fra 0-99, maks. 50 pr. gruppe
Varighed:13 time(r)
Starttidspunkt: Tjek tilgængelighed
Billettype:Mobil
Engelsk

Højdepunkter
  • Få mest muligt ud af din tid og nyd tre af de mest berømte og smukke steder i Italien på en enkelt dagstur fra Rom.
  • I en komfortabel bus med aircondition vil du blive ført af en dedikeret og entusiastisk rejseguide til at opdage vidunderne i Pompeji, Amalfikysten og Positano.
  • Nyd Skip-the-line-indgangen til Pompeji, hvor en ekspert, engelsktalende, lokal guide vil bringe liv i den antikke by, mens du vandrer i gaderne, der har været frosset i tid siden udbruddet af Mt. Vesuvius
  • Oplev skønheden ved Amalfikysten, mens du afslappet kører ned til den smukkeste kystby i Italien, Positano
  • Nyd fritiden i Positano til en eftermiddagstur gennem de lokale butikker, eller bare læn dig tilbage og nyd udsigten, mens du nyder en limoncello

  • Skip-the-line Adgang og reservationsgebyr for Pompeji
  • Guidet tur i Pompeji
  • Amalfikystens kørsel og fritid i Positano
  • Rundturstransport fra Rom i en privat bus med aircondition
  • Engelsktalende rejseleder for dagen
Dette er ikke inkluderet
  • drikkepenge
  • Hotel afhentning og drop-off
  • Mad / drikkevarer (når det ikke er nævnt i inklusionerne)


Oplysninger om afrejse
  • Piazza del Popolo, 00187 Roma RM, Italy I midten af Piazza del Popolo ved det store springvand med løverne og obelisken. Den nærmeste metrostation er Flaminio (linje A).
Oplysninger om returrejse
  • Slutter ved afgangsstedet

  • Ikke kørestolsegnet
  • I nærheden af offentlig transport
Hvis du har spørgsmål vedrørende tilgængelighed, vil vi meget gerne hjælpe. Du skal bare ringe til nummeret nedenfor og bruge produktkoden: 3731P159

  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Ingen hjerteproblemer eller andre alvorlige sygdomme
  • Rejsende skal være i moderat god fysisk form
  • Denne oplevelse har et minimumskrav om antal rejsende. Hvis den aflyses, fordi minimumskravet ikke er opfyldt, vil du blive tilbudt en anden dato/oplevelse eller fuld refusion
  • Maks. 50 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet

  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.

En bemærkning fra Pompeji, Amalfikysten og Positano guidet dagstur fra Rom
  • Regeringspålagte COVID-restriktioner for indrejse i lande og spillesteder (f.eks. booster-shot, negativ COVID-test, vaccinecertifikat med en QR-kode) kan ændres med kort varsel. Det er alle besøgendes ansvar at sikre, at de tjekker de officielle rejseråd på regeringens websteder.
  • Sikkerhedsforanstaltningerne angives af ejendommen selv, og deres nøjagtighed kontrolleres ikke af Tripadvisor.

Hvad koster Pompeji, Amalfikysten og Positano guidet dagstur fra Rom?
Priser for Pompeji, Amalfikysten og Positano guidet dagstur fra Rom fra 1.081,18 kr.. Opdag og book Pompeji, Amalfikysten og Positano guidet dagstur fra Rom på Tripadvisor
Hvilken virksomhed udbyder Pompeji, Amalfikysten og Positano guidet dagstur fra Rom?
Pompeji, Amalfikysten og Positano guidet dagstur fra Rom udbydes af City Wonders. Læs anmeldelser, opdag flere oplevelser, eller kontakt City Wonders på Tripadvisor. Opdag og book Pompeji, Amalfikysten og Positano guidet dagstur fra Rom på TripAdvisor
Hvor meget tid bør jeg afsætte til Pompeji, Amalfikysten og Positano guidet dagstur fra Rom?

Hvis du har spørgsmål til denne rundtur eller har brug for hjælp til at foretage din booking, vil vi meget gerne hjælpe. Du skal bare ringe til nummeret nedenfor og bruge produktkoden: 3731P159

Rejseplan
  • Du starter ved
    Piazza del Popolo
    Piazza del Popolo, 00187 Roma RM, Italy
    I midten af Piazza del Popolo ved det store springvand med løverne og obelisken. Den nærmeste metrostation er Flaminio (linje A).
    Se adresse og oplysninger
  • 1
    Pompeii
    Stop: 2 timer
    Se oplysninger
  • 2
    Amalfi Coast
    Stop: 90 minutter
    Se oplysninger
  • 3
    Positano
    Stop: 3 timer
    Se oplysninger
  • Du vender tilbage til startstedet
+
Om arrangøren

Tag det ikke kun fra os – her er, hvad folk har at sige om denne arrangør.

GrandTour04750909224
GrandTour04750909224
00
Guiden
Guiden var ret vanskelig, at forstå, dels fordi hun tal engelsk med ret meget italiensk accent og dels talte meget
gittemarkl
gittemarkl
00
Stor begivenhed
Guide Angela fra City Wonders var super god. Hun talte rigtig meget, men for os var det interessant. Pompeji tiden
812mikaels
812mikaels
00
Super guide
Guiden var rigtig god og her havde vi et headset der virkede og var på radiobølger så alt var klart. Selv om der va
111jesperc
111jesperc
00
Alt for stor gruppe...Og alt for dyr
Ved turens start, De underjordiske katakomber. Var der så mange mennesker med. Så dem der gik bagerst ikke kunne hø
lauraslaeger
lauraslaeger
00
Forfærdelig oplevelse. Virkelig spild af penge
Dårligt uddannet guide, der bare skyndte os igennem musset uden at fortælle meget om kunsten… Vores booking var 2 t
lenajD8203DD
lenajD8203DD
00
Fantastisk tur
Fantastisk tur - spænende - fantastisk guide Salvadore - forståeligt engelsk, godt forberedt og vidende
lenajD8203DD
lenajD8203DD
00
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse og meget engageret guide Sara - og meget forståeligt engelsk. Dog var turen som annonceret ikk
CosmoDane
CosmoDane
00
Nemt og tidsbesparende
Vi havde kun et par dage i Rom, så 'Spring køen over' ved Peterskirken var en super nem måde at komme ind i den imp
martdk
martdk
00
3 timers guidet tour.
En meget fin tour med en sød og let forståelig guide Rosalba. Vi fik rigtig meget med på de tre timer, og gåturen v
steenv_13
steenv_13
00
Overvældende
Vi stod op før kl 5 da mødetiden var 6.35. Tidligt. Vi gik fra vores lejlighed i Trastevere op til mødestedet. Fint
Pisogpapir
Pisogpapir
00
Dårligt oplevelse.
Der mangler adresse på forsiden når man har købt og ikke først på side 3 i et bilag. Måtte gå halvvejs rundt om Vat
Tommy B
Tommy B
00
Vatikanet, Peterskirken og museerne.
Rutineret guide. Vidende. Dygtig til at gelejde gruppen igennem mylderet af mennesker. Dårligt at man her SKAL skr
andersevendorffs
andersevendorffs
00
Informativ og næverende guidet tur
Vi bestilte “Colosseum, Forum Romanum og Antikkens Rom” - en 3 timers guidet tur med Joanna. Hun formidlede histori
Eva I
Eva I
00
Interessant
Rigtig god oplevelse, trods regn og blæst. God guide. Dejlig nemt at komme igennem uden om de lange køer
450camillah
450camillah
00
VIP Tour til Colosseum, Forum romanum og Palatinerhøjen
Vi havde en fantastisk guide Fabio, som med stor entusiasme og humor tog os igennem historien. Kan varmt anbefales
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.

Vi udfører kontrol på anmeldelser
Tripadvisors tilgang til anmeldelser
Alle Tripadvisor-anmeldelser går igennem et automatisk sporingssystem, før de bliver offentliggjort, for at indsamle oplysninger med henblik på at besvare følgende spørgsmål: hvordan, hvad, hvor og hvornår. Hvis systemet registrerer noget, der potentielt er i modstrid med vores retningslinjer for fællesskabet, offentliggøres anmeldelsen ikke.
Når systemet registrerer et problem, kan en anmeldelse automatisk afvises, sendes til validering hos anmelderen eller manuelt gennemgås af vores team af indholdsspecialister, der arbejder døgnet rundt for at opretholde kvaliteten af anmeldelserne på vores website.
Vores team kontrollerer alle anmeldelser på vores website, som vores fællesskab mener ikke opfylder vores retningslinjer for fællesskabet.
Få mere at vide om vores anmeldelsespolitik.
4.0
290 anmeldelser
Fremragende
175
Meget godt
47
Gennemsnitligt
25
Dårlig
15
Frygtelig
28

J Fernando C
Queretaro City, Mexico10 bidrag
El peor día de lluvia en la region, no se podía ver nada y menos tomar fotos, el guía Peter excelente y amable, todo cerrado
Skrevet d. 23. november 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Ashely Fang
New York City, NY201 bidrag
nov. 2022
This is a long tour, and most of it is spent on the bus. There's only about 2 hours and 30 minutes in Pompeii and 1 hour and 30 minutes in Positano. There also isn't much to do in Positano - if sitting by the beach and drinking or shopping are not activities you enjoy, there isn't much for you to do. As the drive to Positano is on very narrow cliffside roads, if you get easily carsick this is not the trip for you. However, our bus driver was one of the smoothest drivers I have ever experienced. Pompeii was fun, but getting only 30 minutes for lunch is very stressful as most Italian restaurants do not cook food that quickly and it makes for a very harried sit-down meal, if you can manage to order in time. Our bus tour guides were also very average and did not enhance our trip experience. This tour is good for those who wish to visit both sites in a compressed amount of time.
Skrevet d. 21. november 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
edgarchavero
Hello ashely_fang, We want to thank you for taking the time to leave us an honest and detailed review on Tripadvisor. While we're glad you enjoyed some aspects of your day trip of Pompeii & Positano with us, we are not satisfied with producing 3-star experiences. Our apologies that you felt your tour was rushed. We will communicate your comments to our product team to ensure that we are doing everything we can to give our guests enough time at key stops. As well, your guides should have provided you with a more enjoyable and informative service experience. Thank you again for your time and feedback. We highly value it as a valuable source of improvement for us. All the best, Edgar J. City Wonders
Skrevet d. 21. november 2022
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.

Roni R
5 bidrag
nov. 2022 • Familierejse
The guides, Heather and her partner were extensively knowledged, and helpful. Thank you especially for working with such joyful people.
Skrevet d. 20. november 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rafael Sowi
15 bidrag
nov. 2022 • Par
We had a great trip with our awesome guide, Klaire, to Pompeii and Positano. She definitely kept us entertained. Our bus driver, Diego, was amazing as well and a trouper. A 13-14 hour day is not easy. We ran into some traffic on our way back, but that's all part of the experience. We enjoyed our private tour through the archeological site, Pompeii. Our guide was very knowledgeable. Overall, we enjoyed this tour very much and definitely recommend it to anyone who would like to visit both Pompeii and Positano in one day. Thank you again to Klaire and Diego for a wonderful experience! 🙏😊

Recommendation: Wear comfortable sneakers and clothing since you will be walking a lot 😊
Skrevet d. 19. november 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

carys2ne
New York City, NY2 bidrag
nov. 2022 • Familierejse
Pompeii was good, the local guide was fantastic and had a lot of great information. It was pouring rain the day we were there, but it didn't take away from the experience. Positano is another story. It was horrible. This wasn't our first time visiting and our other visit was amazing and i was really looking forward to that part of our trip. We were only given 90 minutes to explore the city AND eat lunch....90 minutes! We went to the restaurant, Chez Black, that was highly recommended by the tour guides. Our entire time was spent waiting for our food, which never came btw. We had to ask 3x for our check to pay for our drinks, because we had to head back to the bus as we were out of time. We finally had to stand up to get them to notice we were leaving so we could pay for our drinks. We then told the tour guide we hadn't received our food. You know what they asked? They asked us why we didn't receive it. IDK why, we were there and seated literally right after they were. They got their food, ate, paid, time was up... but we still hadn't received anything. Do not recommend this tour, there has to be better options that City Wonders. The description states 3 hours in the trip advisor itinerary...
Skrevet d. 18. november 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
edgarchavero
Hey carys2ne, Firstly, we would like to thank you for leaving us such an honest and detailed review on Tripadvisor. However, we are extremely disappointed upon reading your comments. Our sincere apologies that you were not given enough time at Positano. As well, your guide should not have reacted that way when they found out you had not received your food. That is not at all your fault. We thank you for bringing these points to our attention, and we will be communicating these comments to our guide management and product development teams immediately. Once again, our sincere apologies for the inadequate service experience that you felt with us. Wishing you the best, Edgar J. City Wonders
Skrevet d. 22. november 2022
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.

cathyc
Rom, Italien8 bidrag
Had the pleasure to have Heather and Peter as tour guides. Peter is obviously very experienced and shared a wealth of historical facts, anecdotes and background informations relevant for the visit. In Pompeii, we were taken care of local guides, Enzo in my case, who also delivered detailed information. The site is mind-blowing! I could have stayed there for ever!
Skrevet d. 18. november 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Monica F
5 bidrag
Our guides were truly awesome! They were funny and filled the trip with humor, great stories and history. Loved the guide at Pompeii as well. It’s a long day but we’ll worth it. The bus was comfortable. And the time flew with all of the great stories! So well worth it!
Skrevet d. 18. november 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Lilylous
Dublin, Irland8 bidrag
Excellent trip guides were very informative and very friendly our guide was called heather and the other guide was Peter both give lots of information along the way it was a great way to see Pompeii and positanio . Would definitely recommend the trip
Skrevet d. 18. november 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

moon19781979
Blackpool, UK122 bidrag
This tour was very disappointing, looking at the planned itinerary online, it stated we would have 3 stops.

The itinerary stated we would have 2 hours in Pompeii, 90 minutes viewing the Amalfi coast and 3 hours in Positano.

Arriving at Pompeii, we had a guided tour of the streets of Pompeii, looking at the various architectural features. Including a brothel, and numerous phalix features !!, but sadly if you’re expecting to see lots of artefacts, and plaster preserved bodies, then you’ll be disappointed. We were promised time to eat after Pompeii and explore the market and gift shop. Instead we were ushered back on the coach, with the promise of more time in Amalfi.

We then arrived in Positano, where we were surprised at only having 90 minutes, to explore. Walk down to the beach down, take in the stunning view, then walk back to the mini bus.

Upon this we were then heading back to Rome. Basically 3.5 hours sight seeing. Not what was being advertised on line when we had read the itinerary before booking.

No doubt the Amalfi coast is truly beautiful, just disappointed, it wasn’t as described, and given the allocated time that was stated prior to booking.
Skrevet d. 18. november 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
edgarchavero
Hey moon19781979, We would like to thank you for leaving us such a detailed and honest review on Tripadvisor. While we are by no means satisfied with your overall rating of your day trip to Pompeii and Positano, we value your feedback as an important source for improvement for us. Our sincere apologies that you did not get enough time to explore each location. Our day trip tries to fit in all 3 beautiful destinations in one day, so packing all that in can sometimes be difficult. We thank you for bringing this to our attention, as we will make sure to review the wording of our itinerary on Tripadvisor to make sure we are not detailing any misleading information. Apologies for any inconvenience that was caused on your travels. Wishing you the best, Edgar J. City Wonders
Skrevet d. 22. november 2022
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.

Rochelle D
1 bidrag
nov. 2022 • Alene
I enjoyed the whole tour except the amalfi /positano. Wish there was more time to explore. We just had enough time to have lunch, get a few pix and head back up to our bus.
Skrevet d. 17. november 2022
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Viser resultaterne 1-10 af 290
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.

Tripadvisor | Pompeji, Amalfikysten og Positano guidet dagstur fra Rom leveret af City Wonders | Italien