EuropaItalienLazioRomAktiviteter i RomTure og billetter

Vatikanets Skip-the-Line Tour Pakker: Basilica, det sixtinske kapel og Vatikanmuseerne fra Rom leveret af City Lights Rome - Day Tours

Book nu og betal senere

Vatikanets Skip-the-Line Tour Pakker: Basilica, det sixtinske kapel og Vatikanmuseerne fra Rom

Gem
Videresend
Bliver højst sandsynligt udsolgt
Vælg dato og rejsende
Fra
64,69 $
Dato
2 voksne
Muligheder
Gratis afbestilling op til 24 timer i forvejen
Book nu og betal senere
Garanterede lave priser
Oversigt
Google
Besøgende i Rom har deres hænder fulde blandt tusindvis af Vatikaneture, men denne pakke gør det lidt lettere. Vælg mellem tre ture, hver designet til en bestemt slags rejsende. Se så lidt som det sixtinske kapel og Petersborgs basilika eller tilbringe en omfattende rundvisning på museer, kapel og St. Peters.
Højdepunkter
  • Vælg mellem tre typer af besøg i Vatikanet for tre typer af rejsende
  • Ideel til besøgende, der har en stram tidsplan
  • Indtastning over-the-line giver dig mulighed for at brise forbi Vatikanets lange linjer
  • Alle adgangsgebyrer og headset til at høre din guide er medtaget
Hvad kan du forvente
Din tur starter på Borgo Vittorio Street, hvor du møder din guide på City Lights Tours-kontoret. Der er tre turmuligheder, der hver især er designet til en anden type rejsende.  Med Vatikan Sølv-turen skal du overgå Vatikanmuseerne til at spare tid og besøge det sixtinske kapel og Petersborgs Basilika i cirka 90 minutter. Dette er ideelt for rejsende, som allerede har set museerne, eller som ikke har tid til at besøge kunstsamlinger.  Med Vatikanet Gold tour, tilbringe tid inde i Vatikanens museer med en guide. Besøg Vatikanmuseets gallerier, Raphael-værelserne og det sixtinske kapel, og spring over linjerne ved Peterskirken.  Platinum-turen er den mest omfattende: Tag en rundvisning på alle områder af museerne og stop på de vigtigste kunstværker langs 9,5 km (14,5 km) gallerier.
Vis mere
Vigtige oplysninger
Afgangssted
Borgo Vittorio, 84, 00193 Roma RM, Italy
Varighed
4 time(r)
Oplysninger om tilbagekomst
Saint Peter's Square, Forum Sancti Petri, Città del Vaticano, Vatican City
Inkluderet
  • Alle skatter, gebyrer og håndteringsgebyrer
  • Tur guide
  • Headsets for at høre vejledningen tydeligt
  • Entré - Sistine Chapel
  • Entré - Vatican Museums
  • Entré - St. Peter's Basilica
Ikke inkluderet
  • Drikkepenge
Vis mere
Yderligere oplysninger
  • Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
  • Ikke kørestolsegnet
  • En kjolekode er påkrævet for at komme ind på dyrkningssteder og udvalgte museer. Ingen shorts eller ærmerøs toppe tilladt. Knæ og skuldre skal dækkes for både mænd og kvinder. Du kan risikere at afvise indrejse, hvis du ikke overholder disse krav til kjole
  • Minimumsalder er 6 år
  • Venligst ankomme 15 minutter før din planlagte afgangstid
  • Maks. 25 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Afbestillingspolitik
Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
31anmeldelser
4spørgsmål og svar
Medlemsvurdering
  • 14
  • 4
  • 0
  • 1
  • 1
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Mere
scjerusalem skrev en anmeldelse d. nov. 2019
Jerusalem, Israel3 bidrag
Anbefaler fuldstændigt booking via Viator. Vi har brugt dem flere gange før og har kun haft gode oplevelser. Med så mange besøgende uanset hvilken tid af året du går, er spring over linjeturen bestemt værd. Vores guide var meget kyndig og super flot! Desværre husker vi ikke
Læs mere
Dato for oplevelse: november 2019
Google
vindhler skrev en anmeldelse d. jun. 2019
Det skotske grænseland, Storbritannien7 bidrag9 nyttige stemmer
For travlt, uorganiseret og meget skuffende. Vi gik for at se det smukke malede loft i det sixtinske kapel. Smukt er det, men efter en lang trek rundt om museerne at komme derhen var det så travlt vi blev hurtigt indvarslet for at gøre plads til alle de andre. Kunne ikke rigtig
Læs mere
Dato for oplevelse: juni 2019
Google
Svar fra Sean_CltRome, Guest Relations Manager hos Vatikanets Skip-the-Line Tour Pakker: Basilica, det sixtinske kapel og Vatikanmuseerne fra Rom
Svarede d. 18. jun. 2019
Thank you for your review especially because this is the second version of your review. In the first one you were blaming us for the starving children around the globe compared to the wealth of the Vatican and of the Vatican Museums. As we couldn’t find any reference of your booking we understood that you were a last minute costumer, joined our already booked clients and probably, what happened is that another agency asked us to accommodate few last minute clients as, within our limited size group, we had few free spots. We don’t want to let anybody down and we accepted you to join us at the very last minute. That said we need to make you understand that Rome in June, and especially the Vatican, is probably one of the busiest places on Earth and you cannot expect to be alone. You came to the Vatican without any kind of reservation and ended up in a well-organized group, max 20 participants, that skipped all the lines. Probably you didn’t realize that what you paid for was a complete tour of the Vatican Museums, Sistine Chapel and skip the line for the St Peter’s Basilica and that’s why the whole history of the Museums for you was just a “long trek round the museums to get” to the Sistine Chapel. We are sorry if the guide annoyed you with centuries of history within the Galleries and rooms of the Vatican Museums. As for the people with low mobility, there are separate itineraries within the Museums – the itinerary you went on cannot be taken as almost discriminatory paradigm in terms of people with low mobility. Also, from our experience with clients, people with low mobility check in advance about the itineraries and possibilities to have a seat at some point. The “gelateria outside”: there is no gelateria outside our office and not even in the whole street where our office is located. You were probably talking about a gelateria in front of the Museums, that, allow us, is not even worth mentioning: everybody knows that restaurants, coffee bars etc close to main attractions and monuments are in most cases the worst and not the cheapest ones. Thank you for heads up anyway! Also, there is another thing that my staff and myself couldn’t understand. It’s the “Val P” review title which is probably some your criteria of evaluation. We have also “googled” it and couldn’t find anything and so still thinking of it :) . That’s why we don’t want to let you down not even this time, so let us salute you with a kind of Italian pun that we adapted to our case, that says: Molte volte anche i clienti la fanno completamente fuori dal vaso. Come visit us in November or January, you might be alone in the Museums and inside the Sistine Chapel! Maybe next time all your Tripadvisor reviews about Rome will be better - we noticed you complained almost about everything. Happy travels!
Læs mere
Sac kemper skrev en anmeldelse d. maj 2019
2 bidrag
Snesevis af ture er alle springe over linjen. For meget at gøre om få timer. Guide var svært at forstå. Ikke værd at pengene.
Læs mere
Dato for oplevelse: april 2019
Google
Svar fra Sean_CltRome, Guest Relations Manager hos Vatikanets Skip-the-Line Tour Pakker: Basilica, det sixtinske kapel og Vatikanmuseerne fra Rom
Svarede d. 21. maj 2019
Dear Sackemper, Thank you for your review. We tried to understand and to investigate what happened on your tour. You didn't give us any further details about your tour and we couldn’t find what went wrong. Tours, worth being called “tours”, should be all skip-the-line tours. We guarantee our clients skip the line for all the attractions. Moreover, due to the long security check lines at the Vatican, in the last few months, our company has the privilege to skip the security check line as well – with no additional cost for our costumers. We thought that this additional advantage City Lights Tours offers would have been appreciated by our guests. Maybe you didn’t notice how smoothly our groups enter the Museums or (it could be) you never joined the City Lights tour? As for the length of the tour itself, we are glad you discovered that the Vatican Museum is one of the biggest Museums in the World. You joined our 2 hours tour, but if you wanted to dedicate more time to this experience, we are offering many options that you could have chosen in order to discover more sections inside the Vatican. They all have different costs. All our clients receive City Lights card with the name of the guide and all our contacts. That’s why we are wondering why you didn’t mention the guide’s name as you have been unhappy with him/her. Also, all our guides are mother-tongue or fluent English language speakers, without mentioning the exact and punctual terminology they have to use during the tours in the historic or archaeological sites. Also, we are among very few companies with an office in the Vatican area (we don’t meet on a random spot on the street/piazza). We would have extremely appreciated if you have come back to our office and report your disappointment. We invest a lot of efforts on the costumer care and in case you had reported directly to us any problem you had on your tour, we would have been glad to find a solution for you. Thank you for your time. Kind regards.
Læs mere
Timothy M skrev en anmeldelse d. apr. 2019
Hamilton, Ohio50 bidrag8 nyttige stemmer
Mine venner og jeg hørte om denne tur fra "Rome Free Walking Tour". Vi har modtaget en god rabatkupon, som vi kunne anvende. De var meget hjælpsomme og imødekommende, da vi har reserveret 3:00 tour meget sent. Jeg anbefaler helt at deltage i denne tour, fordi du får se alle
Læs mere
Dato for oplevelse: april 2019
Google
jtroio skrev en anmeldelse d. sep. 2018
Tampa, Florida1 bidrag
Ønsket at give et råb ud til City Lights Tour og til vores guide ENZA for en helt fantastisk oplevelse ved Vatikanet. Enza gav os så meget interessant og relevant information! Vi nød grundigt tour / erfaring og vil meget anbefale det til alle, der ville besøge Vatikanet. Tak
Læs mere
Dato for oplevelse: september 2018
Google
12
Om arrangøren
Fra: City Lights Rome - Day Tours
Kerry G
Mannum, Australien
60
City walkers Tours Rome
Jessica Coppola was our tour guide for the colosseum and everything surrounding it. She was wonderful , highly
Læs mere
Kristin D
Denver, Colorado
3914
Vidunderlig tour - Fantastisk tour guide
Vi har gennemført ture i Vatikanet et par gange. . . denne gang var især dejlig! Vi gik i slutningen af november,
Læs mere
The Mindful Cyclist
Lawson, Australien
60
Meget informativ og fornøjelig tur
Efter at have kigget på køen af mennesker, der skulle ind i Vatikanstaten, blev vi straks lettet over, at vi havde
Læs mere
angelap69
London, Storbritannien
20
Great Tour
Very good tour, yes, you do skip the line as it says. Our tour guide Dina was very helpful and informative. Groups
Læs mere
Myka S
Boca Raton, Florida
5019
INGEN
umuligt at finde triste venteplads, de havde et køleskab med en flaske vand - bare for dem, kunne ikke engang
Læs mere
PDFamily
Atlanta, Georgien
71
Rom med eksperterne.
Vi havde to separate engelsktalende ture med dette firma. Begge var enestående. En dag turnerede vi gaden. Peters
Læs mere
Tony S
33
Vatican Tour
Pretty ordinary would look elsewhere. Guide tried her best but was boring! Wasn’t that well organised. We seemed
Læs mere
scjerusalem
Jerusalem, Israel
30
Vidunderlig!
Anbefaler fuldstændigt booking via Viator. Vi har brugt dem flere gange før og har kun haft gode oplevelser. Med
Læs mere
Mozbaer
10
Stor tur
Vi havde en mixup med afhentningen og Sean tour manager arbejdede med os for at sikre, at vi gjorde det i tide til
Læs mere
Lisa H
10
Bedste tour jeg nogensinde har haft!
Fantastisk tur! ! Dina var vores guide, og hun var så informativ. Var nervøs for at "springe over linjen" -turen
Læs mere
Vigtige oplysninger
  • Sistine Chapel, Vatican Museums, og 3 mere
  • Varighed: 4 time(r)
  • Mobilbillet accepteres
  • Gratis afbestilling op til 24 timer i forvejen
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Tilgængelige sprog: Engelsk
Hvorfor skal du booke på Tripadvisor?
  • Book nu og betal senere
  • Gratis afbestilling op til 24 timer i forvejen
  • Garanterede lave priser
  • Ingen bookinggebyrer
  • Sikker betaling
  • Support døgnet rundtRing til:+45 78768456