Ture og billetter

Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur leveret af Smartour Riviera

Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur

Gem
Videresend
COVID-19-opdatering: Se de ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, som denne oplevelse har truffet.Læs mere
Se alle billeder (39)
Vælg dato og rejsende
Fra
71,64 $
Dato
2 voksne
Muligheder
Vælg tursproget
Garanterede lave priser
Ingen bookinggebyrer
Rejs sikkert under COVID-19-krisen
Dette kan du forvente i løbet af denne oplevelse
  • Rejsende påbudt at bære ansigtsmasker på offentlige områder
  • Guider påbudt at bære ansigtsmasker på offentlige områder
  • Hånddesinficeringsmiddel til rådighed for rejsende og personale
  • Transportfartøjer desinficeret regelmæssigt
Opdateret 18/06/20 Sikkerhedsforanstaltningerne angives af ejendommen selv, og deres nøjagtighed kontrolleres ikke af Tripadvisor.
Opdateret 18/06/20 Sikkerhedsforanstaltningerne angives af ejendommen selv, og deres nøjagtighed kontrolleres ikke af Tripadvisor.
Oversigt
Vigtige oplysninger
Varighed
5 time(r)
Inkluderet
  • Driver / vejledning
  • Live kommentarer om bord
  • Hotel afhentning og drop-off
  • Pickup og drop-off fra udpegede mødesteder
  • Transport med minibuss med aircondition, fuld muligheder
  • Driverens måltid og vejafgift
Ikke inkluderet
  • Mad og drikke
  • Frokost
Vis mere
Yderligere oplysninger
  • Babystole til rådighed
  • Barnestol: 10 €
  • Kan drives af en flersprogede guide
  • Kørestolsegnet
  • Tilgængelig for klapvogne
  • Servicedyr tilladt
  • I nærheden af offentlig transport
  • Transporten er kørestolsegnet
  • Rejsende skal være i moderat god fysisk form
  • Maks. 16 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Afbestillingspolitik
Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
7anmeldelser
0spørgsmål og svar
Medlemsvurdering
  • 2
  • 2
  • 1
  • 2
  • 0
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
Liz A skrev en anmeldelse d. sep. 2019
London, Storbritannien14 bidrag4 nyttige stemmer
Vi reserverede to ture med dette firma via telefon ved vores ankomst til Nice. Vi reserverede turen ze, Monaco og Monte Carlo - en halv dag, og på samme tid reserverede vi en hel dags tur - 'vestkysten og landskabet' for den følgende dag. Vi blev samlet meget hurtigt på den
Læs mere
Google
Nyttig
Videresend
Svar fra smartour2015, Manager hos Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur
Svarede d. 3. sep. 2019
Hello and thank you for your nice comment, I am delighted to note that your tour with Fx went well and that it satisfied you, Unfortunately there must have been a misunderstanding with your second booking indeed I have not been aware of this oversight, this thing and quite rare I must say and I'm sorry I could not offer you an alternative date Sorry for the inconvenience this has caused you Best regards Amandine Bonjour et merci pour votre gentil commentaire, je suis ravie de constater que votre tour avec Fx ce soit bien passé et que cela vous a satisfait, Malheureusement il y a du y avoir un malentendu avec votre seconde réservation en effet je n ai pas eu connaissance de cet oubli, cette chose et assez rare je dois dire et je suis navrée de ne pas avoir pu vous proposer une date alternative Désolée pour le désagrément que cela vous a causé Bien cordialement Amandine
Læs mere
Gabriel skrev en anmeldelse d. aug. 2019
New York City, New York16 bidrag3 nyttige stemmer
Fenomenal tur, der dækker nogle af de bedste dele af den franske riviera. Fantastisk guide og chauffør Frederic.
Læs mere
Dato for oplevelse: august 2019
Google
Nyttig
Videresend
Ellie09Lancashire skrev en anmeldelse d. mar. 2019
Lancashire16 bidrag5 nyttige stemmer
Reserveret denne tur som en godbid - som ikke har besøgt Sydfrankrig, før det var en god måde at se det på. Kun 2 andre mennesker i bilen og vores vejledning Philippe var venlige og meget vidende. Alle 4 steder vi stoppede ved var dejlige, men hvis jeg skal sige 1 ting er det
Læs mere
Google
Nyttig
Videresend
Carol E skrev en anmeldelse d. sep. 2018
Finestrat, Comunidad Valenciana, Spain10 bidrag3 nyttige stemmer
Jeg er meget ked af at skulle forlade sådan en svag gennemgang. Efter at have læst en anden rejsende dårlig anmeldelse er vores problem af samme art. Havde vi vidst, at det meste af denne tur var - at blive brugt i en parfumefabrik, ville vi have ændret vores sind og besøgte Eze
Læs mere
Dato for oplevelse: september 2018
Google
Nyttig
Videresend
Svar fra smartour2015, Propriétaire hos Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur
Svarede d. 23. sep. 2018
dear costumer, I'm really sorry for your comment too 😔, indeed I insist on our guides so that they leave you the choice and I'm really surprised and sorry that you did not have the choice to visit or not the perfume factory, believe although reprimands will be made to the guides so that they apply this rule even if very often the customers are delighted to visit it it happens that certain people are not enthusiastic. however you could have pointed this out to him because they are humans and can forget or think that you are pleased to see this option, it is much better to say things on the moment so that we find solutions to satisfy you rather than wait to go home and on disappoint and leave a comment like this one 😉 believe that our only goal is to satisfy all our customers that is why I always advise to communicate and ask questions before reserving a turn indeed if you had asked me, I will have told you that the tour lasted 4 hours and the maximum time in each village was 45min (eze village 45min, fragonard perfume factory 30min, monaco hold town 45min, monaco casino photo stop 15min, formula one grand prix by car) I hope to be able to offer you another service and thus make up for your disappointment best regards Amandine Amandine
Læs mere
mdm1972 skrev en anmeldelse d. sep. 2018
Port Douglas, Australien467 bidrag120 nyttige stemmer
Halvdagsrunden var, hvad det sagde, men der var langt for meget tid spildt i en parfumefabrik, som var en "sælge sælger" øvelse. Denne gang burde have været brugt i Eze og Monaco. De delte varevogne er fyldt med folk, og føreren var lidt ufokuseret på vejen, som til tider var
Læs mere
Dato for oplevelse: juni 2018
Google
Nyttig
Videresend
Svar fra smartour2015, Propriétaire hos Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur
Svarede d. 9. sep. 2018
Dear costumers , thank you for your return, I note with difficulty that the tour you chose was not up to your expectations, I must remind you that you had booked a shared tour of up to 8 people, so do not you Amazing to be 8, at this time of the year actually the vans are full but that does not prevent us from taking to heart to do our job well ... the proof you had no problem on the road 😊. there is the possibility to privatize the vehicle only for you and your family, the price is 290 € for 4 hours of guided tour and you will be alone with the guide. you explain to have lost time in the perfume factory, but this one is not imposed, if you do not wish to visit it you have the possibility to remain more time in Eze village which is next to and besides the guide inform you when you arrive in Eze, the young women who make you the free visit of the perfume factory offer you to buy products but if your budget and your desire do not allow you it is absolutely an obligation 😉. Regarding the payment actually I do not ask any payment in advance for the shared ride, I trust our customers, this is more friendly and simple for everyone, however during the tour actually your guide collects the regulations to the half of the day it allows to have the time to cash credit cards that are remotely, to possibly make money on the big tickets and lately fluidize the deposes in the hotels at the end of the day brief this n is a question of logistics it is absolutely not done in the intension of stress or raquetter, I am sorry that you did not like it 😔 here you know everything 😉 I hope that it will help you better understand how we work, we really want to do our job well and we are always very sorry to see that some people are on it and do not tell us when of their day and leave us an anonymous comment 😩 I remain at your disposal, cordially Amandine
Læs mere
12
Vigtige oplysninger
  • Vieux Eze, Monaco Grand Prix, og 1 mere
  • Varighed: 5 time(r)
  • Mobilbillet accepteres
  • Gratis afbestilling op til 24 timer i forvejen
  • Afhentning på hotel
  • Tilgængelige sprog: Engelsk, Fransk, Spansk, Tysk
Hvorfor skal du booke på Tripadvisor?
  • Gratis afbestilling op til 24 timer i forvejen
  • Garanterede lave priser
  • Ingen bookinggebyrer
  • Sikker betaling
  • Support døgnet rundtRing til:+45 78768456
Ofte stillede spørgsmål om Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur