Ture og billetter

Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur leveret af Smartour Riviera

Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur

Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur
3.5
Book på forhånd
fra
457,27 kr.
pr. voksen
Gratis afbestilling op til 24 timer i forvejen
Om
Oplev landsbyen Eze på den franske riviera med en kvalificeret guide / chauffør i en halv dag. Beliggende mellem Nice og Monaco, Eze er en smuk landsby med udsigt over Cape Saint Jean Cap Ferrat. Denne landsby bevarer en stor harmoni på sin middelalderlige arkitektur. Nyd dets små gyder, dens storslåede stenhuse; typisk for middelalderen i Sydfrankrig. Lad os gå og opdage hemmelighederne i Fyrstendømmet Monacos historie og dets hovedbygninger. Det luksuriøse kasino, det 18. århundredes katedral, det storslåede oceanografiske museum, Justice Palace, Formel 1-racetracket og endnu mere. Ikke-kontraktlige vejledende timing kan afhænge af trafik og forsinkelser
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 5 t.
  • Mobilbilletter accepteres
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Tilgængelige sprog
Tysk, Engelsk, Fransk, Spansk
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 5 t.
  • Mobilbilletter accepteres
Tilgængelige sprog
Tysk, Engelsk, Fransk, Spansk
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Brug for hjælp til at booke?
Ring til nummeret nedenfor, og brug produktkoden: 46974P2
Ring på +45 78768456
Vigtige oplysninger
Inkluderet
Driver / vejledning
Live kommentarer om bord
Hotel afhentning og drop-off
Pickup og drop-off fra udpegede mødesteder
Transport med minibuss med aircondition, fuld muligheder
Driverens måltid og vejafgift
Ikke inkluderet
Mad og drikke
Frokost
Varighed
5 time(r)
Oplysninger om afrejse
Der tilbydes afhentning af rejsende.
hente i Nice hotel gratis, lad os vide heks hotel i Nice forbliver du. hvis du bliver udenfor Nice kan vi hente dig på togstationen turistkontor i Nice
Afhentning ved hotel tilbydes. Se hotellisten på vores betalingsside for at se, om dit er inkluderet blandt afhentningsstederne.
Yderligere oplysninger
Babystole til rådighed
Barnestol: 10 €
Kan drives af en flersprogede guide
Kørestolsegnet
Tilgængelig for klapvogne
Servicedyr tilladt
I nærheden af offentlig transport
Transporten er kørestolsegnet
Rejsende skal være i moderat god fysisk form
Maks. 16 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Inkluderet
Driver / vejledning
Live kommentarer om bord
Hotel afhentning og drop-off
Pickup og drop-off fra udpegede mødesteder
Transport med minibuss med aircondition, fuld muligheder
Driverens måltid og vejafgift
Ikke inkluderet
Mad og drikke
Frokost
Oplysninger om afrejse
Der tilbydes afhentning af rejsende.
hente i Nice hotel gratis, lad os vide heks hotel i Nice forbliver du. hvis du bliver udenfor Nice kan vi hente dig på togstationen turistkontor i Nice
Afhentning ved hotel tilbydes. Se hotellisten på vores betalingsside for at se, om dit er inkluderet blandt afhentningsstederne.
Varighed
5 time(r)
Yderligere oplysninger
Babystole til rådighed
Barnestol: 10 €
Kan drives af en flersprogede guide
Kørestolsegnet
Tilgængelig for klapvogne
Servicedyr tilladt
I nærheden af offentlig transport
Transporten er kørestolsegnet
Rejsende skal være i moderat god fysisk form
Maks. 16 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Rejs sikkert under COVID-19-krisen
Hvad du kan forvente under dit besøg
Rejsende påbudt at bære ansigtsmasker på offentlige områder
Hånddesinficeringsmiddel til rådighed for rejsende og personale
Transportfartøjer desinficeret regelmæssigt
Hvad du kan forvente under dit besøg
Rejsende påbudt at bære ansigtsmasker på offentlige områder
Hånddesinficeringsmiddel til rådighed for rejsende og personale
Transportfartøjer desinficeret regelmæssigt
Guider påbudt at bære ansigtsmasker på offentlige områder
Rejseplan
  • Du bliver afhentet
    Se afsnittet Vigtige oplysninger for at få flere oplysninger
  • 1
    Vieux Eze
    Stop: 45 minutter
    Se oplysninger
  • 2
    Monaco Grand Prix
    Stop: 45 minutter
    Se oplysninger
  • 3
    Place du Palais
    Stop: 10 minutter
    Se oplysninger
+

3.5
7 anmeldelser
Fremragende
2
Meget godt
2
Gennemsnitligt
1
Dårlig
2
Frygtelig
0

Disse anmeldelser oversættes automatisk fra engelsk.
Denne service kan indeholde oversættelser leveret af Google. Google fralægger sig alle udtrykkelige eller underforståede garantier vedrørende oversættelser, herunder garantier for nøjagtighed, pålidelighed og enhver underforstået garanti for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse.

Liz A
London, UK14 bidrag
Én stor turné og en no-show
Vi reserverede to ture med dette firma via telefon ved vores ankomst til Nice. Vi reserverede turen ze, Monaco og Monte Carlo - en halv dag, og på samme tid reserverede vi en hel dags tur - 'vestkysten og landskabet' for den følgende dag. Vi blev samlet meget hurtigt på den første dag fra vores hotel af en dejlig chauffør Francis - Xavier, hvis kommentar og generelle personlighed var underholdende og underholdende. Turen var lidt af en whistle stop-tur - men det var fint, og vi nød os. Den næste dag sad vi i hotellets lobby og ventede på den anden tour driver. Vi fik at vide, at de ville ankomme til 0850. Ingen var dukket op inden 0910, så vi bad hotelreceptionen om at ringe til Smartour og spørge, hvad forsinkelsen var. De havde tilsyneladende ingen viden om vores booking, på trods af at det var foretaget nøjagtigt på samme tid som den forrige tur, vi gik på, hvilket syntes lidt underligt! Der så heller ikke ud til nogen undskyldning for deres fejl - hvis det er muligt at udføre en gallisk skuldertræk over telefonen, det er hvad vi fik. Så vi tog til Cannes og Antibes under vores egen damp. Derfor giver jeg dem 3 stjerner - turen vi gik var sjov, den ubesvarede tur var en ulempe og ville få mig til at tænke to gange om at booke med dem igen.
Google
Skrevet d. 2. september 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
smartour2015
Hello and thank you for your nice comment, I am delighted to note that your tour with Fx went well and that it satisfied you, Unfortunately there must have been a misunderstanding with your second booking indeed I have not been aware of this oversight, this thing and quite rare I must say and I'm sorry I could not offer you an alternative date Sorry for the inconvenience this has caused you Best regards Amandine Bonjour et merci pour votre gentil commentaire, je suis ravie de constater que votre tour avec Fx ce soit bien passé et que cela vous a satisfait, Malheureusement il y a du y avoir un malentendu avec votre seconde réservation en effet je n ai pas eu connaissance de cet oubli, cette chose et assez rare je dois dire et je suis navrée de ne pas avoir pu vous proposer une date alternative Désolée pour le désagrément que cela vous a causé Bien cordialement Amandine
Skrevet d. 3. september 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Gabriel
New York City, NY16 bidrag
Fantastisk tur
aug. 2019 • Par
Fenomenal tur, der dækker nogle af de bedste dele af den franske riviera. Fantastisk guide og chauffør Frederic.
Google
Skrevet d. 27. august 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Ellie09Lancashire
Lancashire16 bidrag
Meget behageligt tur
Reserveret denne tur som en godbid - som ikke har besøgt Sydfrankrig, før det var en god måde at se det på. Kun 2 andre mennesker i bilen og vores vejledning Philippe var venlige og meget vidende. Alle 4 steder vi stoppede ved var dejlige, men hvis jeg skal sige 1 ting er det ikke at have nok tid i hver til at tage i atmosfæren eller vandre rundt. Den længste tid vi havde var 40 minutter. Vi ville have ønsket at sidde for en drink på Cafe de Paris bare for at sige, at vi havde gjort det. Men ingen tid højt. Nu har vi gjort det, vi ville gå med bus næste gang. Men stadig nydt det og ville anbefale.
Google
Skrevet d. 21. marts 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Carol E
Finestrat, Comunidad Valenciana, Spain10 bidrag
Gennemsnit
sep. 2018 • Venner
Jeg er meget ked af at skulle forlade sådan en svag gennemgang. Efter at have læst en anden rejsende dårlig anmeldelse er vores problem af samme art. Havde vi vidst, at det meste af denne tur var - at blive brugt i en parfumefabrik, ville vi have ændret vores sind og besøgte Eze alene.
Du nævner i dit svar til den forrige korrekturlæser, at man kunne fravælge, hvis vi så ønskede, at vi aldrig fik valget af vores chauffør (hvis navn vi ikke har nogen idé om) som han ikke fortalte os. Du nævner også, at udsigten er fantastisk over Middelhavet, vi har ingen anelse om disse synspunkter, da vi ikke havde tid nok til at komme til toppen.
Hvad angår Monaco og Monte Carlo, rørte vores fødder ikke på jorden, da tiden var løbet tør.
Meget skuffet faktisk. Ikke værd 50 euro, at tilbringe det meste af turen i parfumefabrikken.
Google
Skrevet d. 21. september 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
dear costumer, I'm really sorry for your comment too 😔, indeed I insist on our guides so that they leave you the choice and I'm really surprised and sorry that you did not have the choice to visit or not the perfume factory, believe although reprimands will be made to the guides so that they apply this rule even if very often the customers are delighted to visit it it happens that certain people are not enthusiastic. however you could have pointed this out to him because they are humans and can forget or think that you are pleased to see this option, it is much better to say things on the moment so that we find solutions to satisfy you rather than wait to go home and on disappoint and leave a comment like this one 😉 believe that our only goal is to satisfy all our customers that is why I always advise to communicate and ask questions before reserving a turn indeed if you had asked me, I will have told you that the tour lasted 4 hours and the maximum time in each village was 45min (eze village 45min, fragonard perfume factory 30min, monaco hold town 45min, monaco casino photo stop 15min, formula one grand prix by car) I hope to be able to offer you another service and thus make up for your disappointment best regards Amandine Amandine
Skrevet d. 23. september 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

mdm1972
Port Douglas, Australien458 bidrag
Meget gennemsnitlig
jun. 2018 • Par
Halvdagsrunden var, hvad det sagde, men der var langt for meget tid spildt i en parfumefabrik, som var en "sælge sælger" øvelse. Denne gang burde have været brugt i Eze og Monaco.

De delte varevogne er fyldt med folk, og føreren var lidt ufokuseret på vejen, som til tider var lidt bekymrende. Med 8 gæster i van er det lidt svært at se.

Den underlige pludselige efterspørgsel efter betaling midt om morgenen er lidt mærkeligt timet. Vi havde tilbudt at betale når vi reserverede.

Personalet var venligt, men i tale til de andre gæster om bord var visningen af ​​værdien på tværs af gruppen.
Google
Skrevet d. 9. september 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dear costumers , thank you for your return, I note with difficulty that the tour you chose was not up to your expectations, I must remind you that you had booked a shared tour of up to 8 people, so do not you Amazing to be 8, at this time of the year actually the vans are full but that does not prevent us from taking to heart to do our job well ... the proof you had no problem on the road 😊. there is the possibility to privatize the vehicle only for you and your family, the price is 290 € for 4 hours of guided tour and you will be alone with the guide. you explain to have lost time in the perfume factory, but this one is not imposed, if you do not wish to visit it you have the possibility to remain more time in Eze village which is next to and besides the guide inform you when you arrive in Eze, the young women who make you the free visit of the perfume factory offer you to buy products but if your budget and your desire do not allow you it is absolutely an obligation 😉. Regarding the payment actually I do not ask any payment in advance for the shared ride, I trust our customers, this is more friendly and simple for everyone, however during the tour actually your guide collects the regulations to the half of the day it allows to have the time to cash credit cards that are remotely, to possibly make money on the big tickets and lately fluidize the deposes in the hotels at the end of the day brief this n is a question of logistics it is absolutely not done in the intension of stress or raquetter, I am sorry that you did not like it 😔 here you know everything 😉 I hope that it will help you better understand how we work, we really want to do our job well and we are always very sorry to see that some people are on it and do not tell us when of their day and leave us an anonymous comment 😩 I remain at your disposal, cordially Amandine
Skrevet d. 9. september 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Venture25127
7 bidrag
Monaco, Monte-Carlo, Eze
Vores halvdags tour med guide Anthony var en 10/10! Han var nådig og entusiastisk og fuld af viden om disse fantastiske områder. Vores eneste ønske er, at vi havde mere tid til at gøre alt. Hvert stop på turen var ekstraordinært. Anthony gik ud af sin måde for at sikre, at vi alle havde den bedste oplevelse. Jeg anbefaler stærkt d gør denne vidunderlige halvdags tur!
Google
Skrevet d. 9. august 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Thanks so much for your message we hope to see you soon Best regards Anthony
Skrevet d. 14. august 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.
Ofte stillede spørgsmål om Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur


Priser for Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur fra 453,90 kr.. Opdag og book Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur på Tripadvisor

Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur udbydes af Smartour Riviera. Læs anmeldelser, opdag flere oplevelser, eller kontakt Smartour Riviera på Tripadvisor. Opdag og book Eze Monaco og Monte-Carlo - Delt og guidet halvdags tur på TripAdvisor