Ture og billetter

Guidet tur i Versailles og prioriteret adgang med afhentning fra hotel i Paris leveret af Paris Webservices Day Tours

Guidet tur i Versailles og prioriteret adgang med afhentning fra hotel i Paris

Guidet tur i Versailles og prioriteret adgang med afhentning fra hotel i Paris
4
Book på forhånd
fra 954,39 kr. pr. voksen
Gratis afbestilling op til 24 timer i forvejen
Om
Palace of Versailles er en legendarisk kongelig bolig fra det 17. århundrede, der er hjemsted for Frankrikes ekstravagante monarker indtil den franske revolution. På denne eksklusive guidede tur springer du forbi folkemængderne med din lille gruppe og nyder den eksklusive adgang til det udsmykkede 700-rumskompleks - herunder den verdensberømte spiegelsalv - sammen med tiden for at se de fantastiske haver.
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 3 min
  • Mobilbilletter accepteres
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Tilgængelige sprog
Engelsk
Godt at vide, inden du rejser
  • Varighed: 3 min
  • Mobilbilletter accepteres
Tilgængelige sprog
Engelsk
Afbestillingspolitik
  • Afbestil mindst 24 timer før startdatoen for oplevelsen for at få fuld refusion.
Højdepunkter
Guidet rundvisning på Versailles Palace med fritid
Besøg den berømte Hall of Mirrors, det mest udsmykkede rum i paladset
Nogle ture omfatter musikalske shows i haven (april til oktober)
Opgrader for at besøge miniaturepaladset i Grand Trianon (valgfrit)
Det kan du forvente
Nyd VIP-afhentning på dit Paris-hotel i et minivan for en kort køretur til Versailles Palace. Din guide tager dig forbi folkemængderne for at komme ind i paladset med spring-the-line billetter. Lyt til Frankrigs store kongers turbulente historie, mens du vandrer gennem de ekstravagante boligkvarterer, herunder den udsmykkede Hall of Mirrors, dækket af væg-til-væg reflekterende glas og spændt med krystalkroner. Oplev Versailles hemmeligheder i historisk pakkede værelser som Fredens Salon og Kampens Hall og få en front-kig på de spektakulære loftfresker i Hercules Salonen. Du har også tid til at udforske grunde i dit eget tempo, herunder de spredte, anlagte kongelige haver med sine sæsonmæssige musikalske springvand. Med en valgfri opgradering kan du besøge Grand Trianon, et miniature marmorpalads med sine egne aromatiske haver. Tour slutter med drop-off i Paris.
Brug for hjælp til at booke?
Ring til nummeret nedenfor, og brug produktkoden: 7245P36
Ring på +45 78768456
Vigtige oplysninger
Inkluderet
Hotel afhentning og drop-off i Paris • Rundtur overførsel af minivan • Guidet tur på Versailles (op til 30 personer i en gruppe) • Hent-the-line adgang • Hvis valgmulighed er valgt: Musical shows i haver (sæsonbestemt, afhænger af dagen kun eftermiddagstur • Entré – Versailles-slottet • Garanti for at springe køerne over
Ikke inkluderet
Mad og drikke • Hotel afhentning og drop-off udenfor Paris • Entré til Grand Trianon og Petit Trianon (Halv dag • Tog til Trianons er ikke inkluderet
Varighed
3 minut(ter)
Oplysninger om afrejse
Der tilbydes afhentning af rejsende.
Morgentur: Pick-up-start fra 8:00 til 9:30 (afhænger af distriktet) Eftermiddagstur: afhentning start fra 11:00 til 12:30 (afhængig af distriktet) Din Paris bopæl eller hotel i postnumre 75001-75020
Afhentning ved hotel tilbydes. Se hotellisten på vores betalingsside for at se, om dit er inkluderet blandt afhentningsstederne.
Inkluderet
Hotel afhentning og drop-off i Paris • Rundtur overførsel af minivan • Guidet tur på Versailles (op til 30 personer i en gruppe) • Hent-the-line adgang • Hvis valgmulighed er valgt: Musical shows i haver (sæsonbestemt, afhænger af dagen kun eftermiddagstur • Entré – Versailles-slottet • Garanti for at springe køerne over
Ikke inkluderet
Mad og drikke • Hotel afhentning og drop-off udenfor Paris • Entré til Grand Trianon og Petit Trianon (Halv dag • Tog til Trianons er ikke inkluderet
Oplysninger om afrejse
Der tilbydes afhentning af rejsende.
Morgentur: Pick-up-start fra 8:00 til 9:30 (afhænger af distriktet) Eftermiddagstur: afhentning start fra 11:00 til 12:30 (afhængig af distriktet) Din Paris bopæl eller hotel i postnumre 75001-75020
Afhentning ved hotel tilbydes. Se hotellisten på vores betalingsside for at se, om dit er inkluderet blandt afhentningsstederne.
Varighed
3 minut(ter)
Yderligere oplysninger
Du modtager en bekræftelse på bookingtidspunktet
Babystole til rådighed
Vær klar til tiden på dit afhentningssted (din hotel reception eller uden for din lejlighed), eller du vil savne din tur og vil ikke blive refunderet
Hent-til-linje adgang er underlagt palads sikkerhedsprocedurer; sikkerhedskontrollen kan sænke din indtastning
Der kræves minimum 2 personer per booking
Børn accepteres fra 3 år.
Unadapted til personer med handicappet adgang og senior citizen ... (tur med gruppen max 30 pax)
Ikke kørestolsegnet
Anbefales ikke til rejsende med rygproblemer
Anbefales ikke til gravide rejsende
Ingen hjerteproblemer eller andre alvorlige sygdomme
Rejsende skal være i moderat god fysisk form
Denne oplevelse har et minimumskrav om antal rejsende. Hvis den aflyses, fordi minimumskravet ikke er opfyldt, vil du blive tilbudt en anden dato/oplevelse eller fuld refusion
Maks. 2 rejsende kan deltage i denne tur/aktivitet
Rejseplan
  • Du bliver afhentet
    Se afsnittet Vigtige oplysninger for at få flere oplysninger
  • 1
    Palace of Versailles
    Stop: 3 minutter - Entré er inkluderet
    Tur i paladset med din guide i cirka 1,5 time, og nyd derefter omkring 2 timer eller 4 timer til at vandre uafhængigt). Din guide forklarer Versailles historie, når du besøger nogle af de 700 værelser, der sammensætter den, såsom King's State Apartment, Hall of Mirrors, Salon of Peace, Hall of Battles (med 33 militærmalerier), Hercules-værelset og det malede loft og korstogslokalet.
    Læs mere
+

4.0
38 anmeldelser
Fremragende
23
Meget godt
8
Gennemsnitligt
3
Dårlig
1
Frygtelig
3

Disse anmeldelser oversættes automatisk fra engelsk.
Denne service kan indeholde oversættelser leveret af Google. Google fralægger sig alle udtrykkelige eller underforståede garantier vedrørende oversættelser, herunder garantier for nøjagtighed, pålidelighed og enhver underforstået garanti for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse.

Mike B
Harrisburg, PA59 bidrag
Godt værd hele dagen
nov. 2019
Intet dårligt at sige i betragtning af omstændighederne virkede ikke i vores chaufførs favør. Morgenen blev vi planlagt hentet, der var en 5 K, der lukkede mange af gaderne omkring vores hotel; vi måtte gå et par blokke for at mødes med chaufføren, og så måtte han finde ud af, hvordan han kom til de andre, han hentede. Når alt dette var gjort, var det et rent drop off lige ved portene til paladset. Vores tour guide var fremragende. Hun var meget engagerende, leverede interessante historier og var meget opmærksom på alle i vores gruppe og sørgede konstant for at min svigermor (i kørestol) ikke gik tabt. Heldagstur er nødvendig, hvis du vil have tid nok til korrekt at se haverne og besøge de andre bygninger. Vi blev straks afhentet lige ved siden af paladset, og igen var chaufføren usædvanlig professionel i betragtning af at politiet havde lukket Champs - Elysees. Jeg anbefaler denne tour for alle, der besøger Versailles for første gang.
Google
Skrevet d. 7. december 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Sunshine34500
West Orange, NJ2.054 bidrag
På min skovliste!
jun. 2019 • Par
Versailles er et lysende skue af rigdom, magt og hvad kongelige værdig. . . . . Der var engang. Dette er et sted, hvor konger opfyldte deres drømme. Levede deres liv i pragt. Hvis du elsker romantik og revolutionen, gå ikke glip af at se denne ikoniske Chateau i al sin herlighed.
Google
Skrevet d. 8. juni 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Fremragende Guide, synd om folkemængderne
apr. 2019
Afhentningen fra vores hotel og rejsen til Versailles var ok, selv om det var lidt trængsel. Vi var lidt skræmt ved ankomsten for at se et stort publikum af turister, så var meget glade for at komme ind i slottet ved en sideindgang. Vores guide var fuld af entusiasme for hendes opgave og satte hendes hjerte ind i at gøre turen interessant for både unge og gamle. Det var ikke let for hende. Den menneskelige sødmasse omkring os gjorde det svært, men vi havde hver øre knopper indstillet til sin mikrofon, som fungerede godt. Slottet er fantastisk, men folkemængderne er en reel udfordring.
Google
Skrevet d. 12. maj 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Tour var forfærdelig, tabt en time venter
apr. 2019 • Par
Billetten siger ingen seniorer ingen kørestole. Godt vores tour havde begge og med drop off og afhentning gange bliver sat vi tabt over en time venter på dem at gå eller tage elevatorer. Guiden syntes ikke at være opmærksom på at det tog over en halv time for en kvinde at gå op til paladset. Ærligt betale for den prioriterede adgang og gøre turen selv.
Google
Skrevet d. 19. april 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dear Customer, We hear your complaint. We are sorry you aren’t fully satisfied with your visit. Since we don’t know who you are, we can’t exactly focus on your particular experience. However, regarding our tours in general, we aim to put forward all elements to enable the swiftest and easiest tour possible. In order to do so, we take into account several elements: we set times for our drivers to pick you up so that you don’t have to wait for too long and at the same time we try to anticipate potential traffic, time to pass security and any eventuality. Everything has to be choreographed, since there are schedules to respect. By purchasing the skip-the line queue, despite you feeling it was long, you reduce your waiting time that can easily amount to three hours and a half. The proposed tour isn’t forbidden to reduced mobility customers. It is meant for maximum thirty people. Thus, like in most guided tours, partaking in a group tour implies accepting and respecting the group’s rhythm. Our tours are provided by professional guides, specialized in Versailles. They are qualified for this type of visit and capable of bringing the up-most satisfaction to our clients. For those who enjoy a faster pace, it is possible to take an audio-guided tour. PARIS WEBSERVICES 12, rue de l'Exposition 75007 Paris Tel : 33 9 52 06 02 59
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC.

Ruth B
Brighton, UK236 bidrag
Selvstyret tur til Versailles
Vidunderlig dag brugt på Palace of Versailles. Vi tog et tog fra
invalider, det tog omkring 40 minutter meget ligetil. Vi købte billetter fra byen information desk på venstre side af vejen før indgangen til slottet, som reddede os at skulle kø. Billetten inkluderer gratis audioguide. De første par værelser selvom bedøvelse var unenjoyable på grund af crush af besøgende. Vi var ankommet til 11, og selvom ingen køer og ikke i helligdage var der alt for mange mennesker, selvom det endede ud senere i turen. Haverne er spektakulære og værd at gå til Trianon så langt mindre folk street den ende af ejendommen
Google
Skrevet d. 7. april 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Momnipresent
Windsor, Canada90 bidrag
God opsætning
okt. 2018 • Venner
Vi blev straks hentet fra vores Airbnb, og føreren smuttede frem for at fortælle, at han var på vej. Selve drevet var meget komfortabel. Vi blev vist til en lokal cafe lige uden for siden indgangen hvor vi var i stand til at bruge faciliteterne før flytning til turnéen. Vores vejledning var adskilt fra vores chauffør, og han var ganske informativ, tålmodig og venlig. Slottet er stort, og grundene er endnu mere! Selvom vi betalte for Trianon, gjorde vi det aldrig der, fordi der er så meget at se selv på en hel dag. Bilen henter dig i den nærliggende café, så du får igen tid til at bruge faciliteterne og tage fat i en pint eller en lille bid, mens du venter.
Google
Skrevet d. 18. januar 2019
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Betty G
30 bidrag
Et sted, jeg aldrig vil glemme .... en absolut "skal se" sted på din rejse til Paris
sep. 2017
Så meget historie og skønhed, "det vil blæse dig væk". Det gør dig også klar over, hvorfor folket revoltede, når du sætter pris på, hvad der blev brugt til at skabe dette fantastiske palads og grunde. . så det er tinged med sorg for ting, hvor fattige deres borgere var i kontrast. Jeg vil gå tilbage igen og ville elske at gå igen en gang i et langsommere tempo.
Google
Skrevet d. 8. august 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Andy n Ness
61 bidrag
Et must
jul. 2018 • Par
Jeg elskede denne tour, ser inde i slottet og høre historien var god. Vores vejledning var stor og kendte hendes viden.

Haverne - hvis du vil se, være forberedt på en uorganiseret linje. Det var så længe og omdannet til en cirkel, hvor alle fusionerede. det var frustrerende. Haverne tho er så vidunderlige at se.
Google
Skrevet d. 17. juli 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Jas Y
Maryland92 bidrag
Elskede døren til døren pluk op
sep. 2017 • Par
Rejste her i September 2017 efter en ven besøgte og bookede samme tour. Føreren var meget hurtig og plukket os fra vores hotel uden hændelse. Der var allerede et par inde i van fra Australien, der også var der på ferie og var meget dejlige. Vi ankom til Versailles i omkring 35 - 40 minutter. Booking denne tur viste sig at være den rigtige beslutning, da da vi ankom der var linjer en kilometer lang at komme ind. Med denne tour blev vi eskorteret til en sideindgang og var inde i væggene i Versailles i 7 minutter toppe. Vores tour guide, hvis navn jeg glemmer (jeg burde virkelig skrive disse ned) var stor. Meget kyndige og talte meget klart for alle at høre. Indersiden af ​​Versailles var verrrrry overfyldt. Vi kæmpede for at holde vores gruppe sammen, men heldigvis var vi i stand til at holde det meste sammen. Spejlhal var smukt og springvandshowet var fantastisk. Vi betalte ekstra for indgangen for at se Musical Fountain showet i haverne. Vi gik ikke ned i Trianons, men betragtede det ovenfra. En ulempe er, at der ikke var mange fødevarer valg tæt på nærhed, der ville give os mulighed for at spise med kort tid mens du venter på van at ankomme. Restauranten vi gik til direkte over fra siden indgangen til Versaille var meget dyrt og fødevarer var sub-par især i sammenligning med alle de store fødevarer, vi havde spist så langt i Milano og Venedig. Alt i alt en fantastisk tur - pakk bare dine egne snacks:)
Google
Skrevet d. 19. juni 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Shawn I
Omaha, United States6 bidrag
Skal ses
Stedet er utroligt og relativt let at komme til. . . . . . et must se! Vejledningen var stor og transporten gjorde det nemt. . .
Google
Skrevet d. 31. maj 2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Viser resultaterne 1-10 af 11
Ofte stillede spørgsmål om Guidet tur i Versailles og prioriteret adgang med afhentning fra hotel i Paris