Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Godt hotel - rimelig pris - god beliggenhed” 4 af 5 stjerner
Anmeldelse af Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel

Bedste priser for dit ophold
Angiv datoer for at se de bedste priser
Indtjekning dd/mm/yyyy Udtjekning dd/mm/yyyy
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsteder
og 8 websteder mere!
Gem
Du har tilføjet Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel til Gemte s.
Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel
4.0 af 5 Hotel   |   3801 Las Vegas Blvd South, Las Vegas, NV 89109 (The Strip)   |  
  |  
Hoteltilbud
  |  
Hotellets websted
  |  
Hotelfaciliteter
Særtilbud
Pakketilbud
Vurderet som nr. 84 ud af 269 hoteller i Las Vegas
Copenhagen
Bidrager på niveau
14 anmeldelser
6 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nyttige stemmer
“Godt hotel - rimelig pris - god beliggenhed”
4 af 5 stjerner Anmeldt 30 december 2014

Tropicana ligger i krydset med MGM, NewYork NewYork og Excalibur - helt syd på Strippen. Helt ideelt for mig, der gerne vil være ved strippen, men samtidigt ikke ønsker at bruge meget tid på transport til arbejdet (i den sydlige del). Hotellet har gode, rummelige værelser, og alt er iorden i forhold til et Strip-hotel. Hertil kommer så en rimelig pris for hele herligheden - normalt dog eksklusivt morgenmad, der hurtigt kan løbe op. Ifølge min kone og datter har de et af Strippens bedste pool-områder, og der findes også et veludstyret Fitness-center. Alt i alt: Prøv det, hvis du ikke skal have rigtig luksus.

  • Overnattede December 2014, rejste på forretning
    • 4 af 5 stjerner Søvnkvalitet
    • 4 af 5 stjerner Værelser
    • 4 af 5 stjerner Service
Var denne anmeldelse nyttig? Ja
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trop L, Guest Relations Manager hos Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel, svarede på denne anmeldelse, 31 december 2014
Google Oversæt
Dear THylde,

Thank you for taking the time to write a review about your recent stay with us. We are pleased you enjoyed your time with us and felt well accommodated. We hope to see you on your next visit to Las Vegas! - GuestRelations@TropLV.com
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse

8.590 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    3.287
    3.047
    1.441
    518
    297
Se anmeldelser for
1.372
3.444
438
1.098
Oversigt over vurderinger
  • Søvnkvalitet
    4,5 af 5 stjerner
  • Placering
    4 af 5 stjerner
  • Værelser
    4 af 5 stjerner
  • Service
    4 af 5 stjerner
  • Værdi
    4 af 5 stjerner
  • Renlighed
    4,5 af 5 stjerner
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip (2)
Dato | Vurdering
  • Kinesisk (forenklet) først
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Ungarsk først
  • Indonesisk først
  • Italiensk først
  • Japansk først
  • Først koreansk
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Ringsted, Danmark
1 anmeldelse
5 af 5 stjerner Anmeldt 19 oktober 2014

Perfekt beliggende hotel til rimelige priser. Værelset var rigtig pænt, boede i bungalow afdelingen. Lækkert stort poolområde.
Hotellet ligger lige ved "The Strip".
Der er flere spise muligheder på hotellet.

Værelsestip: Bungalow afdelingen er med balkon
Vis flere værelsestip
  • Overnattede September 2014, rejste som et par
    • 5 af 5 stjerner Sted
    • 5 af 5 stjerner Værelser
    • 4 af 5 stjerner Service
Var denne anmeldelse nyttig? Ja
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trop L, Guest Relations Manager hos Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel, svarede på denne anmeldelse, 21 oktober 2014
Google Oversæt
Hello Hannebur,

We appreciate the valuable feedback you provided us, our goal is to meet and exceed our guests' expectations and we are thrilled to hear you had an enjoyable stay with us! Please let us know when you will be visiting again! GuestRelations@TropLV.com
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Samsø, Danmark
Bidrager på niveau
4 anmeldelser
5 af 5 stjerner Anmeldt 11 december 2013

Alt er dyrt i Las Vegas, men dette hotel var faktisk ret billigt i forhold til hvor fint det var! :)
Poolen var ved at blive renoveret, kan nemt forstille mig hvor dejligt der må være om sommeren! Selvom poolen var lukket kunne vi stadig gå i spabad, lækkert :D
Dejligt stort værelse, alt ser nyt ud! :D
Kan kun anbefale dette!

  • Overnattede Februar 2013, rejste som et par
    • 5 af 5 stjerner Værdi
    • 5 af 5 stjerner Sted
    • 5 af 5 stjerner Søvnkvalitet
    • 5 af 5 stjerner Værelser
    • 5 af 5 stjerner Renlighed
    • 5 af 5 stjerner Service
Var denne anmeldelse nyttig? Ja
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trop L, Service Excellence hos Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel, svarede på denne anmeldelse, 17 marts 2014
Google Oversæt
Dear Astrid K,

I truly appreciate you taking the time to provide us with outstanding feedback! We are pleased you enjoyed the renovations, and found the hotel to be clean and the staff helpful. Please join us next time to experience our relaxing and fun pool! Myexperience@Troplv.com – Shelby
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Frederiksberg
Bidrager på niveau
31 anmeldelser
20 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nyttige stemmer
4 af 5 stjerner Anmeldt 6 december 2013

Godt stort og rummeligt værelse med superudsigt til "The Strip". Virkede nyt alt sammen og meget hyggeligt.Lækkert badeværelse og i det hele taget med en glimrende indretning. Vi skulle vente ret længe i receptionen ved ankomst: men fik en super service af receptionisten. Det kan virke distraherende at man står midt i casinoet ved receptionen; men det er nu ret underholdende at se på spillerne - og det er jo Las Vegas ikke? Hotellet ligger fint i forhold til" The Strip" og er et rigtig godt valg for nogle dages ophold.Man kan parkere i et parkeringshus tæt ved og der var altid plads -ingen grund til "valetparking".Morgenmad ret dyr og vi fik ikke besked om at de ryddede buffeten af inden vi ville hente 2. gang.(Vi spiste lidt sen morgenmad; men havde ventet et stykke tid på et bord.)

  • Overnattede September 2013, rejste som et par
    • 5 af 5 stjerner Værdi
    • 5 af 5 stjerner Sted
    • 5 af 5 stjerner Søvnkvalitet
    • 5 af 5 stjerner Værelser
    • 5 af 5 stjerner Renlighed
    • 5 af 5 stjerner Service
Var denne anmeldelse nyttig? Ja 1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trop L, Service Excellence hos Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel, svarede på denne anmeldelse, 12 december 2013
Google Oversæt
Dear John O,

We are pleased to hear you enjoyed your time with us and had a comfortable stay. Many of our guests find the location of the hotel to be convenient and I am pleased to hear you agree. Please accept my apologies for any shortfalls you experienced during your times with us. We truly hope to have the opportunity to have you visit again. Please let us know when you will be visiting again !
Myexperience@troplv.com - Shelby
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Klarup, Nordjylland, Denmark
Bidrager på niveau
22 anmeldelser
17 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nyttige stemmer
3 af 5 stjerner Anmeldt 20 oktober 2013

Hvor jeg dog hader at indskrive mig på hoteller i spillebyer, hvor man er omgivet af spillemaskiner selv i receptionen. Ganske pænt værelse uden at være prangende, godt badeværelse og thekøkken. Vær opmærksom på at man skal betale for wi-fi, som ellers var gratis på alle de andre hoteller vi besøgte, men der var gratis parkering, men der var så et standardbeløb på ca. 20$ pr. Person for at benytte de såkaldte faciliteter, som var de i mine øjne ånds agespillemaskiner.

  • Overnattede Oktober 2013, rejste med familie
    • 2 af 5 stjerner Værdi
    • 3 af 5 stjerner Sted
    • 3 af 5 stjerner Søvnkvalitet
    • 3 af 5 stjerner Værelser
    • 3 af 5 stjerner Renlighed
    • 2 af 5 stjerner Service
Var denne anmeldelse nyttig? Ja 1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
dd/mm/yyyy dd/mm/yyyy
Pris på din overnatning
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Las Vegas
The Strip
Treasure Island - TI Hotel & Casino
The Strip
Excalibur Hotel & Casino
Excalibur Hotel & Casino
Nr. 80 af 269 i Las Vegas
4.0 af 5 stjerner 10.342 anmeldelser
The Strip
Hilton Grand Vacations Suites on the Las Vegas Strip
Vis priser
Vis priser
Vis priser
The Mirage Hotel & Casino
Nr. 26 af 269 i Las Vegas
4.5 af 5 stjerner 12.315 anmeldelser
Bally's Las Vegas
Nr. 82 af 269 i Las Vegas
4.0 af 5 stjerner 9.840 anmeldelser
The Strip
The Westin Las Vegas Hotel, Casino & Spa
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel

Adresse: 3801 Las Vegas Blvd South, Las Vegas, NV 89109
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Nevada > Las Vegas > The Strip
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Casino og spil Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 14 kasinohotel i Las Vegas
Nr. 23 spahotel i Las Vegas
Nr. 33 luksushotel i Las Vegas
Nr. 69 familiehotel i Las Vegas
Nr. 72 romantisk hotel i Las Vegas
Nr. 77 forretningshotel i Las Vegas
Prisklasse (pr. overnatning): 619 kr. - 1.979 kr.
Hotelklasse:4 stjerner — Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel 4*
Antal værelser: 1467
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, Hilton Hotels, Hotels.com, Hotelopia, TripOnline SA, Agoda, Expedia og HotelsClick, så du med ro i sindet kan reservere på Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Tropicana Las Vegas Hotel Las Vegas
Tropicana Resort Las Vegas
Tropicana Hotel Las Vegas

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Hvis du ejer eller bestyrer Tropicana Las Vegas - A DoubleTree by Hilton Hotel, kan du registrere dig nu for at få adgang til gratis værktøjer, der kan forbedre din registrerede enhed, tiltrække nye anmeldelser og svare anmeldere.