Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jul på Frilandsmuseet” 4 af 5 stjerner
Anmeldelse af Frilandsmuseet

Frilandsmuseet
Kongevejen 100, København 2800, Danmark
3347 3855
Websted
Forbedr denne registrering
Type: Specialmuseer, Parker
Flere oplysninger om seværdighed
Attraction Details
Gebyr: Nej
Anbefalet besøgsvarighed: Mere end 3 timer
Senioranmelder
15 anmeldelser 15 anmeldelser
5 anmeldelser af seværdigheder
Anmeldelser i 9 byer Anmeldelser i 9 byer
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“Jul på Frilandsmuseet”
4 af 5 stjerner Anmeldt 19 juli 2012

Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag på Frilandsmuseet, men hjemmelavede æbleskiver ved købmandsbutikken.

Besøgte stedet December 2011
Var denne anmeldelse nyttig? Ja
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

115 anmeldelser fra rejsende

Besøgendes vurdering
    63
    41
    10
    1
    0
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Japansk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Hvidovre
Professionel anmelder
24 anmeldelser 24 anmeldelser
16 anmeldelser af seværdigheder
Anmeldelser i 6 byer Anmeldelser i 6 byer
8 nyttige stemmer 8 nyttige stemmer
“hestevogn og at se husene i virkeligheden”
5 af 5 stjerner Anmeldt 17 juli 2012

Der var hestevogne, der kørte rundt på stedet, et stort plus, da vi havde mindre børn med. Sjovt for børnene at kunne se hvordan folk levede i gamle dage

Var denne anmeldelse nyttig? Ja
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Holte, Danmark
Ekspertanmelder
51 anmeldelser 51 anmeldelser
8 anmeldelser af seværdigheder
Anmeldelser i 20 byer Anmeldelser i 20 byer
47 nyttige stemmer 47 nyttige stemmer
“Genialt - og interessant”
3 af 5 stjerner Anmeldt 19 juni 2012

Måske et af landets bedste museer - når solen skinner. Du bliver ikke kedet ihjel med information og museet lægger op til en slentretur og et glimt på de meget små skilte der beskriver husene, gårdene og møllerne.

Maden?

KATASTROFE!! Betjeningen stinker - maden er rædselsfuld og der er ingen der tilnærmelsesvis taler dansk.

Det er en mega-ommer!

Museum: 5
Mad: 0

Besøgte stedet December 2011
Var denne anmeldelse nyttig? Ja
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Holte, Danmark
Professionel anmelder
36 anmeldelser 36 anmeldelser
7 anmeldelser af seværdigheder
Anmeldelser i 20 byer Anmeldelser i 20 byer
19 nyttige stemmer 19 nyttige stemmer
“Oplev historien”
4 af 5 stjerner Anmeldt 28 maj 2012

På Frilandsmuseet bevæger du dig rundt i gamle danske huse og kan selv opleve hvordan folk boede i gamle dage. Et must.

Besøgte stedet Juni 2011
Var denne anmeldelse nyttig? Ja
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Copenhagen
Junioranmelder
3 anmeldelser 3 anmeldelser
3 anmeldelser af seværdigheder
1 nyttig stemme 1 nyttig stemme
“bedste af sin slags”
5 af 5 stjerner Anmeldt 7 april 2012

det skal bare ses, og medbring en madkurv og en flaske god vin og et kamera med lagerplads

Besøgte stedet September 2011
Var denne anmeldelse nyttig? Ja
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Frilandsmuseet, kiggede også på

 

Har du været i Frilandsmuseet? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Hvis du ejer eller bestyrer Frilandsmuseet, kan du registrere dig nu for at få adgang til gratis værktøjer, der kan forbedre din registrerede enhed, tiltrække nye anmeldelser og svare anmeldere.