Vi besøgte Racines af 2 hovedårsager, sommeren opholdssted for den berømte kokke Paul Liebrandt, den "enfant terrible" af NYC spisestue scene i 2000 s, og den stigende stjerne i NYC sommelier verden, Pascaline Lepeltier. Sidstnævnte var stadig på hendes sommerferie, så meget held og lykke...med vores vinparring (af 6 vinopgaver, 2 var fra Georgien, ikke vores kop te) men kokkensmagningsmenuen var helt fantastisk. 5 kurser for $ 90 er en stjæle for Chef Liebrandts unikke kunstneriske kulinariske stil. For et tillæg på 25 dollar valgte vi også et ekstra kursus af Wagyu oksekød (mens det var savored af mig, bestilte min kone en skræddersyet ost plade, et fremragende valg, ikke på menuen), sandsynligvis det bedste Wagyu oksekød vi nogensinde havde med den bemærkelsesværdige udelukkelse af elementer i Princeton, NJ.
Næsten hver skål var fantastisk, så omhyggeligt designet og bygget, overraskende af deres stænk af unikke aromaer og rige 'eblouissement' af ingredienser. Dynamit Taste Black Truffle Hummer Paris - Brest var en ægte kok d'oeuvre af gastronomi, og det var også sommerens squab. Vi vil ikke dvæle på særlige retter, for skønhed er i øje med vagter, foruden forkæler Chef Liebrandt konstant og ændrer menuen, men vær sikker på at vores hele middagsoplevelse var et veritabelt foodie paradis.
Tjenesten er meget god, effektiv, høflig, autentisk fransk. Den overordnede stemning er ret uformel, minder om Paris mere moderne bistroer i f.eks. 10 eller 11 arrondissements. 2 borde ved vinduet mod Chambers street, sørger for mere privatliv og uhindret spisestueoplevelse uden uønsket albue - gnidning med de nærliggende borde.
Alt - i - alt, 5 stjerner. Vi vil helt sikkert komme igen, for en anden stor oplevelse.Mere