Jeg nogensinde har fået at spise der mindst en gang om måneden for en lang tid nu, så jeg tror, at jeg countet 8 gange i løbet af sommeren. Maden er altid god. Nogle gange er en lang ventetid, men maden er det er det...værd.Mere
Jeg nogensinde har fået at spise der mindst en gang om måneden for en lang tid nu, så jeg tror, at jeg countet 8 gange i løbet af sommeren. Maden er altid god. Nogle gange er en lang ventetid, men maden er det er det...værd.Mere
Et meget dejligt sted med fremragende mad.. Restauranten ligger et par minutters gang fra havet. Baghaven er dejligt og varmt så snart solen er oppe - selv nu i april. Den inderste jeg har endnu ikke prøvet. Den bedste kylling salat jeg nogensinde har smagt,...og endda formået at lave en burger sandwich i en meget speciel og velsmagende måde.Mere
Tak for en perfekt frokost. Vi havde kylling salat, som var fremragende, burgere, børnemenu og en perfekt tilberedt filet. Venlig betjening, dejlig atmosfære, og priserne er fair i betragtning af at det er Norge. Fortsæt med det, og vi vil helt sikkert vende tilbage.
Dette sted er beliggende i centrum af byen, men ikke så let at finde. Dens navn er oversat "baghaven", og det er bogstaveligt talt. Meget hyggeligt sted, og man kan sidde indenfor eller udenfor. Servicen er fremragende og maden er god, heller ikke for dyre.
Gik til resto med en større gruppe af omkring 50 personer - preoordered i menuen. Viste sig for at være surpringsinly god, nice patio, hurtig service, meget opmærksomt, venlige. Bestilt kød skålen, kom varmt og velsmagende - er ofte fødevarer for grupper som en mine...forkogt og smides på tabellen, men ikke her. Nice patio have drikkevarer. Ulemper: lang kø på Afslut på indtil (forståelige dog med så mange gæster), lidt stramme mellem borde og stole. Vil komme igen at smage flere retter.Mere
Har spist her to gange i vinter/forår 2011. Det er en hyggelig restaurant beliggende i centrum af Halden i en gammel baghave. Personalet er venligt og fødevarer er bedste i Halden. Vi hvor meget tilfreds med både bøf og fisk til vigtigste kursus, og gulerod...kagen til dessert var lavet til perfektion.Mere