Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Time to Vino

Nr. 2.658 af 5.105 Restauranter i Sydney
Nr. 2.865 af 5.492 Spisesteder i Sydney
City East
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Dine filtre er stadig aktive.
Der er ingen stifter i din visning. Prøv at flytte kortet eller ændre dine filtre.
Få rutevejledning
2-14 Kings Cross Road | Potts Point, Sydney, New South Wales, Australien
(02) 9380 4252
Websted

Anmeldelseshøjdepunkter fra TripAdvisor

Læs alle anmeldelser af 2
Besøgendes vurdering
  • 1
    Fremragende
  • 1
    Rigtig god
  • 0
    Gennemsnitligt
  • 0
    Utilfreds
  • 0
    Frygteligt
Oversigt over vurderinger
  • Mad
    5 af 5 stjerner
    Service
    5 af 5 stjerner
  • God pris
    5 af 5 stjerner
    Stemning
    5 af 5 stjerner
Nyeste anmeldelse
Google Oversæt

læs mere

5 af 5 stjernerAnmeldt 24 oktober 2011
Makaroni
,
Wellington, New Zealand

Anmeldelser af 2 fra TripAdvisors fællesskab

Dato | Vurdering
  • Engelsk først
  • Russisk først
  • Alle
Alle

Rejsende, der kiggede på Time to Vino, kiggede også på

Stanmore, Sydney
Petersham, Sydney
 

Har du været i Time to Vino? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Registrer dig gratis nu – og begynd at få automatiske meddelelser ved nye anmeldelser, besvare feedback fra rejsende, føje nye billeder til din registrering og meget andet.

Administrer din registrering
Forbedr denne registrering

Restaurantoplysninger

Beliggenhed og kontaktoplysninger

  • Adresse: 2-14 Kings Cross Road | Potts Point, Sydney, New South Wales, Australien
  • Placering: Sydlige Stillehav  >  Australien  >  New South Wales  >  Sydney>  > City East
  • Kvarter: City East
  • Telefonnummer: (02) 9380 4252

Pris og køkken

  • Køkken: Britisk

Spørgsmål og svar