Vi gik til denne restaurant i en speciel rabatuge, hvor der var en 100 NOK uge i byen. Fødevarer var meget god, fisk eller opfyld indstilling og rejer eller bruschetta til en starter.
Vi gik til denne restaurant i en speciel rabatuge, hvor der var en 100 NOK uge i byen. Fødevarer var meget god, fisk eller opfyld indstilling og rejer eller bruschetta til en starter.
Vi faldt i kl. 15.00 uden en reservation og to af os nød efter arbejde bargain som var enten kylling burrito eller torsk. Jeg havde en stor fiskesuppe til samme kr 149. 00 pris som de tidlige tilbud men mangler dessert og kaffe. Navnet To...Glass kommer sandsynligvis fra et norsk maritime udtryk, hvilket betyder en time med to halv time time briller. Og vi var der omkring en time.Mere
Fødevarer var gode, men der var glutenfri dessert alternativ eller decaf kaffe. Høflig og opmærksom tjener
Tjeneren sagde "vi er underbemandede i aften". Det forekommer der var kun én tjeneren og en cook i hele restauranten. Vi ventede en halv time før han kom til at tage vores drinks ordre. Endnu 15 minutter til bestilling af mad. En anden halv time...før maden blev serveret. Scampis var ok. Halibut blev serveret halvt koldt, med en mærkelig blanding af grøntsager, alt for salt. Der var en stor bid af porre, der simpelthen var uspiselig. Desserten var ok, sorbet og is. Dette er normalt en temmelig god restaurant, men i aften var det langt under par. En skam.Mere
Vi besluttede at gå ud til middag i dag, og vi besluttede os for at have glas, da de har en efterfølgende menu i hverdage. Eftermiddagen består af to valg. I dag blev det panfried laks med friske grøntsager og kartofler i en creamed sauce....Min partner gik til den ene. Det andet valg var svinekød. Jeg kontrollerede resten af menuen og besluttede at bestille deres oksekødsmad sandwich. Smagt laksen, det var rigtig godt. Kogt til perfektion, med lækre grøntsager og en velafbalanceret sauce. Min partner var begejstret over dette kursus. Med hensyn til min oksekødsmad var det bestående af flere lag roastbiff, i et friskbagt brød toppet med lækker grøntsager og en dressing / aioli. Især nogle og grøntsagerne tror jeg måske, at det kunne have været syltede peberfrugter og en slags, virkelig tilføjet et godt strejf til mit kursus. Til desserter (som er en del af mine partnere valg, som du får en middag med dessert), valgte vi toffee kage med is. Desserten var ok. Slet ikke dårligt Men jeg vil sige ok. Velsmagende men ikke banebrydende. Skulle have gået til chokolademousse. Vi besøger ofte To Glass. Jeg vil nemt anbefale dem. Du får meget til en billig pris (min mening). Eftermiddagstilbuddet er kun 150, - kr. (ca. 19 USD og ca. 16 EUR). Dette betragtes som en high end restaurant i vores by, så jeg vil sige det er mere end rimeligt prissat. Kombineret vi betalte omkring 50 USD, tip inkluderet. Vi var begge tilfredse og bragte modigt mod hinanden på vej hjem hvor godt vi var af vores egen meget fantastiske evne til at vælge de rigtige baner, når vi læser menuer; -) Følelse sulten, og du ser det er forbi midten af dagen. . gå på til glas, jeg er helt sikker på at du vil blive tilfreds.Mere
Var der fire personer til tapas. En af os havde brug for glutenfri mad. Dette blev taget alvorligt, og vi fik ekstra scampi i stedet for kødbold til denne person. Fødevarer var meget velsmagende undtagen kødboller (de var lidt "tørre"). Meget god ørken. Alt i...alt et meget godt måltid, lidt dyr.Mere
God mad i et godt sted. Jeg føler mig sulten, bare tænker på det. Tjenesten var også fremragende. Ikke så dyrt heller.
Kr. 798 for to tapas er ikke billigt. Men udover de mere traditionelle retter som oliven, kødboller og chorizo, blev vi serveret en fremragende gryderet og en sød pate. Anbefalede.
Kom her til middag. Spisestuen er intim, lav nøglemusik i baggrunden. Menuen er meget god - nogle prix fixe muligheder samt a la carte. Jeg havde tre retters valgmulighed med en rejer starter - serveret varmt i en sød sauce - meget pænere end de...typiske kolde, flaccid shimplets jeg så ofte se; derefter hellefisken - meget godt forberedt på en seng af spinat med Mos kartofler. Og en panna cotta med en frugt sorbet og raspberry sauce dessert. Der er mange entree muligheder på prix fixe menuer - herunder en havtaske, filet af oksekød, rendyr og en anden en eller to jeg ikke kan huske. Priserne troede jeg var høje, især i en lille by i lavsæsonen; men kvaliteten var fremragende og præsentationerne er smukke. Et lille udvalg af flaskeøl (med to spanske øl, da de tilbyder nogle tapasvalg på menuen) - en lokal øl på tryk ville være en god tilføjelse. Vores tjeneren var meget professionel. En fin touch - da han rydde vores entrees spurgte han, om vi gerne vil have vores desserter serveret snart, eller vil vi gerne sidde og slappe af i et stykke tid.Mere
God mad og gode tjener. De viste os, hvor de skulle sidde, spurgte, om vi ønskede noget at drikke på en gang. Og de havde altid et smil fot dig.