Her får man virkelig lækker mad. Der er ikke et vildt stort spisekort, til gengæld serveres alt virkeligt lækkert og delikat. Vi spiste her 3 dage i træk og prøvede det meste.Virkelig god service.
Her får man virkelig lækker mad. Der er ikke et vildt stort spisekort, til gengæld serveres alt virkeligt lækkert og delikat. Vi spiste her 3 dage i træk og prøvede det meste.Virkelig god service.
Smuk restaurant - indretningen er virkelig dejligt. Menuen er begrænset, men stadig et godt valg, og maden var bare lækker. Fantastisk service. Jeg ville kan varmt anbefale et besøg værd hvis i Athlone.
Moderne, lyse restaurant med åbent køkken. Meget hjælpsomt personale. Mad tilberedt med friske og lækre. Stor opmærksomhed på detaljerne på din tallerken.
Det var min fødselsdag i sidste uge. Min kone havde bedt mig, hvor jeg gerne vil hen til middag for at fejre det, og da vi har haft en skøn middag i fedekalve og holde kalv sidste sommer var der kun et sted jeg kunne...tænke på og det var der! Det var i februar. . . Vi kan godt lide at planlægge på forhånd da vi har ganske langt for at køre til kommer dertil. Det er dog min eneste klage over denne fantastiske restaurant. Vores bord var reserveret til kl. 20.00 , fredag nat og vores tjener var Anthony der er ikke kun en meget professionel, men også en meget tiltalende er bedst med let stof Vi bestilte vores drikkevarer og en skål med forskellige aromatiseret brød var bragt til bordet af Anthony. Den 'The Curry brød er særlig velsmagende og fuld af smag. Jeg bestilte en forret med rejer wantons med ananas og koriander satay og det var lækkert. Den gode smag virkelig sprang ud af tallerkenen. For vores hovedret jeg bestilte en 10 oz John Stone 30 dages modnede Oksefilet bøf og min kone bestilte John Stone oksefilet også 30 dage lagret som var bøffen særlige den dag. Der var et udvalg af to saucer, jeg kunne peppercorn og de øvrige krydres koge - bone. Vi vælger et af hver og de komplimenterede den fantastiske bøffer perfekt. Bøfferne serveres i fedekalve og holde kalv er simpelthen den bedste bøffer, landet har at byde og jeg kan ærligt talt ikke kan beskrive, hvordan de smager fantastisk. Du bliver nødt til at spise der selv og opleve dem, hvis du elsker bøf. De kan ikke være billigt, men tro mig de er hver eneste øre værd af prisen. Chipsene, kartoffelmos spuds og friske grøntsager serveret med bøfferne var perfekt garnituren er prima marked. Jeg havde et æble tarte tatin med is og kaffe til dessert og Anthony og en anden medarbejder sang tillykke med fødselsdagen til mig. Tallerkenen var dekoreret med ordene lykkelige fødselsdag i chokolade og det var en fin detalje. Alt i alt var det et perfekt måltid mad i det, der er min favorit irske restaurant, og vi planlægger vores næste besøg der, hvad der vil helt sikkert være, før de kommende år ende.Mere
Havde læst om denne restaurant online. Var nødt til at tage et besøg her. Blev ikke skuffet. Meget venligt personale. Dejlig indretning og dejlig mad. Fik oksefilet ind her og jeg må sige den tilberedte præcis som jeg godt kunne lide. Plus at de mash...homecut pommes frites var virkelig rart at være et supplement til en steak. Et besøg værd.Mere
Service var fremragende fra ved at blive budt velkommen på døren til at få din dør til sidst. Dejlig afslappet atmosfære med god mad.
Besøgte den 8. juni, maden var lækker, virkelig lækker! Vil helt sikkert spise her igen. 2 Retter for 24 . 95 .
Vidunderligt måltid super vin og virkelig fantastisk personale. . . . . Stemningen var summende og jeg elsker deres siddepladser
Vi havde et dejligt måltid mad i den fedekalve og holde kalv den aften, før vores venners bryllup. Early Bird a la carte menu fik som var god valuta for pengene, det er ret dyrt, og en meget større oplevelse men early bird er fantastisk....Jeg havde en steak og det var smelte i munden. Den karry brød var lækker. Alt i alt et dejligt måltid, og personalet var dejlige. Vil helt sikkert vende tilbage!Mere
Vi var i Esbjerg for én overnatning og fedekalve og holde kalv blev anbefalet til os. Det har levet op til alle de gode anmeldelser. Vi havde ikke har en reservation, men vi fik et bord med det samme, vi ankom på lige efter 6...så vi tog til early bird. Det består af to kurser for € 24 . 95 , Min mand fik gedeost forret, og bøffen (€ 3 ekstra tillæg) . Jeg havde kylling hovedret og Æble og kanel tarte tatin. Al maden var godt præsenteret og var velsmagende, personalet var behageligt og beliggenheden var perfekt. De fleste af de borde var optaget eller fyldt op mens vi var der. Vi havde tid mellem kurser til chat, vi blev ikke forhastet. Badeværelserne er fremragende, lyse rent og pænt indrettet. Kan varmt anbefale, at du prøver Den fedekalve og holde kalv.Mere