Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Alle 4 Preganziol B&B / kroer

B&B White Chocolate

Via Filippo Turati 39, 31022 Preganziol, Italien
Hotelfaciliteter
Gem Gemt
Du har tilføjet B&B White Chocolate til Gemte s.
B&B White Chocolate
Bedste priser for dit ophold
Angiv datoer for bedste priser
Indtjekning Udtjekning
Vis priser
Du skal indtaste datoer for at se de bedste priser.
Vurderet som nr. 3 ud af 4 B&B'er/kroer i Preganziol
  • Oversigt
  • Anmeldelser (1)
  • Billeder (4)
  • Spørgsmål og svar
  • Placering
  • Mere
Skriv en anmeldelse

1 person har anmeldt dette hotel

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?
Hvis du ejer eller bestyrer B&B White Chocolate, kan du registrere dig nu for at få adgang til gratis værktøjer, der kan forbedre din registrerede enhed, tiltrække nye anmeldelser og svare anmeldere.
Administrer din registrering

Har du været i B&B White Chocolate? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om B&B White Chocolate

Adresse: Via Filippo Turati 39, 31022 Preganziol, Italien
Beliggenhed: Italien > Veneto > Province of Treviso > Preganziol
Prisklasse (pr. overnatning): 372 kr. - 522 kr.
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med HostelWorld, så du med ro i sindet kan reservere på B&B White Chocolate. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

4 billeder af dette hotel

Billeder fra ledelsen: Med tilladelse fra ejendomsbestyreren

Viewed
Alle billeder fra ledelsen (5)
Viewed
Udsigt fra værelse (2)
Viewed
Spisesal (1)
Viewed
Værelse/suite (1)
Viewed
Familie/legeområder (1)

Spørgsmål og svar

Indtast dit spørgsmål til dette indkvarteringssted for at få et svar fra personalet. Andre rejsende kan også svare.
    Retningslinjer for indlæg