Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
J13 & J14 Block Jasmine, Greenhill Resort | Cameron Highlands, Tanah Rata 39000, Malaysia
Hotelfaciliteter
Do Chic In
Vurderet som nr. 1 ud af 22 B&B'er/kroer i Tanah Rata
Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Tanah Rata
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Skriv en anmeldelse

276 personer har anmeldt dette hotel

Medlemsvurdering
    203
    64
    6
    2
    1
Se anmeldelser for
69
104
16
Forretning
0
Oversigt over vurderinger
  • Søvnkvalitet
    4,5 af 5 stjerner
  • Placering
    4,5 af 5 stjerner
  • Værelser
    4,5 af 5 stjerner
  • Service
    5 af 5 stjerner
  • Værdi
    4,5 af 5 stjerner
  • Renlighed
    5 af 5 stjerner
Dato | Vurdering
  • Kinesisk (forenklet) først
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Indonesisk først
  • Italiensk først
  • Spansk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først

Har du været i Do Chic In? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Do Chic In

Adresse: J13 & J14 Block Jasmine, Greenhill Resort | Cameron Highlands, Tanah Rata 39000, Malaysia
Beliggenhed: Malaysia > Pahang > Cameron Highlands > Tanah Rata
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (Wi-Fi) Gratis parkering Tekøkken
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 22 B&B'er / kroer i Tanah Rata
Prisklasse (pr. overnatning): 157 kr. - 324 kr.

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Hvis du ejer eller bestyrer Do Chic In, kan du registrere dig nu for at få adgang til gratis værktøjer, der kan forbedre din registrerede enhed, tiltrække nye anmeldelser og svare anmeldere.

Sæt et bogmærke
Gem Gemt
Du har tilføjet Do Chic In til Gemte s.