Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Alle 3 English Harbour B&B / kroer

Blue Moon Antigua

c/o Galleon Beach Resort | P O Box # 1003, St. Pauls, English Harbour, Antigua
Hotellets websted
Hotelfaciliteter
Blue Moon Antigua
Vurderet som nr. 1 ud af 3 B&B'er/kroer i English Harbour
Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i English Harbour
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Skriv en anmeldelse

39 personer har anmeldt dette hotel

Medlemsvurdering
    36
    3
    0
    0
    0
Se anmeldelser for
4
31
1
Forretning
0
Oversigt over vurderinger
  • Placering
    5 af 5 stjerner
  • Søvnkvalitet
    5 af 5 stjerner
  • Værelser
    5 af 5 stjerner
  • Service
    5 af 5 stjerner
  • Værdi
    5 af 5 stjerner
  • Renlighed
    5 af 5 stjerner
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Engelsk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først

Har du været i Blue Moon Antigua? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Blue Moon Antigua

Adresse: c/o Galleon Beach Resort | P O Box # 1003, St. Pauls, English Harbour, Antigua
Telefonnummer:
Beliggenhed: Caribien  > Antigua og Barbuda > Antigua > Saint Paul Parish > English Harbour
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (Wi-Fi) Gratis parkering
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 3 B&B'er / kroer i English Harbour
Prisklasse (pr. overnatning): 1.486 kr. - 1.757 kr.

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Hvis du ejer eller bestyrer Blue Moon Antigua, kan du registrere dig nu for at få adgang til gratis værktøjer, der kan forbedre din registrerede enhed, tiltrække nye anmeldelser og svare anmeldere.

Sæt et bogmærke
Gem Gemt
Du har tilføjet Blue Moon Antigua til Gemte s.